11 milioane lei alocați pentru unitățile de învățământ!

0

  • Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești



Ieri, în cadrul unei conferințe de presă susținută de primarul Cristian Gentea și vicepriamrul Gelu Tofan, s-a vorbit despre lucrările aflate în curs de derulare dar și despre demolarea garajelor construite ilegal în Pitești.


Primarul Cristian Gentea a declarat cu privire la lucrările din cadrul unităţilor de învăţământ „Avem aproape 11 milioane de lei din bugetul local alocate pentru unităţile de îmvăţământ. Suntem în procedură pentru alte 17 reparaţii pe care sperăm să le facem cât mai repede. Avem 25 de milioane de lei contribuţia noastră din bugetul local pentru cofinanţare pe proiecte europene. Sunt sume care spun totul pentru partea de educaţie. Sunt 36 de milioane de lei alocate din bugetul local.”, a declarat edilul.

Garaje demolate

Referitor la proiectul de reabilitare al bazinului de înot, Cristian Gentea a precizat:  „S-au montat deja pilonii pentru a acoperi bazinul de 50 m. Așa cum am promis în campanie, copiii vor avea unde face antrenamente de înot în perioada de iarnă.”, a spus primarul. Acesta a mai spus că urmează să fie organizată și o competiție internațională. În această lună, a început demolarea garajelor construite ilegal pe domeniul public. „Garajele ilegale de pe domeniul public deja au început să dispară. Am început cu cele din Trivale.

Toți proprietarii au fost notificați. La 1 septembrie ce nu s-a demolat, vom intra noi acolo. Am început și în Traian, urmează și Zinca Golescu. Vom intra în toate zonele Piteștiului.”, a spus edilul. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.