Mama şi-a rănit copiii din cauza vitezei!

0



O şoferiţă în vârstă de 33 de ani, din Câmpulung, a fost ieri prea sigură pe maşina puternică pe care o conducea, un Mercedes. Se pare că a circulat cu viteză şi s-a răsturnat. Cei doi copii ai conducătoarei auto au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Deşi mama lor era rănită uşor, aceasta a refuzat să fie dusă la o unitate spitalicească, preferând să îşi însoţească fiul şi fiica la Spitalul de Pediatrie.


Evenimentul rutier a avut loc pe DN 73, la Furnicoşi, în apropiere de Câmpulung. „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, o femeie de 33 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism, pe DN73, din direcția Câmpulung către Pitești, în localitatea Furnicoși, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe contrasens, a izbit un cap de pod și s-a răsturnat.
În urma accidentului, conducătoarea auto și doi minori, de 8, respectiv 6 ani, pasageri în autoturism, au fost transportați la spital.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut” , a transmis IPJ Argeş. Şoferiţa, Mihaela M. conducea un Mercedes, se pare cu viteză mult prea mare, având în vedere condiţiile de drum, asfaltul fiind ud din cauza ploii. Oamenii legii cred că din acest motiv a pierdut controlul volanului. Conducătoarea auto a primit îngrijiri de la echipajul medical dar a refuzat să meargă la spital, acesta preferând să se ducă cu băiatul şi fetiţa la spital. Cei mici aveau lovituri la cap şi multiple zgârieturi, din primele evaluări neavând leziuni grave. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.