Nu s-a asigurat şi a avariat 3 maşini!

0



O şoferiţă care nu s-a asigurat la schimbarea direcţei de mers a provocat ieri, un accident în care au fost implicate trei maşini. Evenimentul rutier a avut loc la Leordeni, satul Ciulniţa. Chiar dacă a fost rănită uşor, după ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului, conducătoarea auto a refuzat să fie transportată la spital.


Potrivit cercetărilor efectuate la faţa locului de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, Mirela R., de 39 de ani, din Bogaţi, se afla la volanul unui Opel, pe DN 7, mergând din direcţia Topoloveni către Găeşti. Conducătoarea auto nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a virat la stânga, intrând în coliziune cu un Opel, condus de Laurenţiu Marian P., de 28 de ani, din Leordeni. Acesta se afla în depăşire regulamentară faţă de un BMW.

În urma impactului, Opelul care depăşea a fost proiectat în şanţ, iar Opelul condus de Mirela R. a lovit BMW-ul la volanul căruia era Nicoleta T. de 44 de ani, din Piteşti. Toate cele trei maşini au fost avariate iar Mirela R..a fost rănită uşor. Femeia avea un traumatism cranio facial şi o leziune superficială a gâtului dar a refuzat transportul la spital. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.