După puncte, în Ilfov!

0
0

  • CS Tunari – FC Argeș 2, astăzi, ora 17.00



FC Argeș 2 va încerca astăzi să obțină prima victorie din acest tur de campionat. Formația pregătită de Constantin Schumachet întâlnește vineri, de la ora 17.00, în deplasare, pe CS Tunari, în runda cu numărul 2 din seria a IV-a a ligii a 3-a.


Cele două echipe au început cu stângul sezonul, alb-violeții pierzând cu 0-1, pe propriul teren, disputa cu Flacăra Moreni, în timp ce ilfovenii au cedat cu 0-2, în deplasarea cu Rapid 2. Piteștenii se bazează la liga a treia pe un lot foarte tânăr, compus în marea majoritate din fotbaliști care au evoluat în Campionatele Naționale Under 19 și Under 17. Conform regulamentului FRF, echipele satelit ale formațiilor de liga I pot trece pe foaia oficială de joc doar 3 seniori, 5 jucători U21 și 3 fotbaliștu U19.

FC Argeș 2 nu are ca obiectiv promovarea în eșalonul secund, obiectivul declarat fiind promovarea a cât mai mulți tineri la prima echipă. Tehnicianul argeșean nu a avut decât două săptămâni pentru antrenamente și va mai trece ceva timp până când regațiile de joc se vor omogeniza. Oficialul grupării din Trivale speră ca elevii săi să facă un joc bun astăzi și să plece neînvins din această deplasare. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.