Ştiri de la IJP

0
0



Bătută măr, din cauza geloziei!
Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, și au reținut, miercuri, pe Gheorghe M. de 46 de ani, din Pitești. Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 08 septembrie , de Sfânta Maria Mică, bărbatul a bătut-o pe concubina sa, de 53 de ani, în urma unor discuții. Femeia, a avut o criză de gelozie, având convingerea că acesta o înşeală. Bărbatul lipsise noaptea de acasă, şi în loc să-i ofere explicaţii a lovit-o cu pumnii şi picioarele. Scandalul a avut loc în jurul orei 19.00, iar la ora 22.00 victima s-a dus la Poliţie şi l-a reclamat. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul a fost plasat ieri, sub măsura controlului judiciar.
Şi-a agresat “cumnatul”
Un tânăr în vârstă de 21 de ani, a ajuns în arest fiind acuzat de loviri şi alte violenţe. Acesta l-a agresat pe fratelei iubitei lui, provocându-i leziuni ce au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale, prin acțiunile sale violente tulburând ordinea și liniștea publică. În ziua amintită, cei doi s-au întâlnit pe strada Petru Rareş din Piteşti şi au avut un conflict sponan. Poliţiştii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au întocmit dosar penal, pe numele lui Marian A, din comuna Bârla, privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Miercuri tânărul a fost reţinut, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Ieri agresorul a fost plasat sub control judiciar.
Judecat după ce a condus băut
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 19 mai a.c., Gheorghe I. de 56 de ani, din Berevoești, a condus un autoturism pe D.C. 3, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.
La volan, fără permis
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea fără drept, a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 14 februarie 2019, Ion P. de 56 de ani, din Mihăești, a condus un moped pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit că mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat. Dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.