Ştiri de la IJP

0
1



350 de sancţiuni în 48 de ore!
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate aproape 350 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 25 de permise de conducere și au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

Beat, a fost implicat într-un accident!
Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au depistat un bărbat de 60 de ani, din Călinești, care fusese implicat într-un eveniment rutier, pe raza localității Ștefănești, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Reţinută pentru că fura curent
În ziua de 10 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurlă Bascov, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești, privind pe o femeie de 46 de ani, din Merișani, condamnată la pedeapsa închisorii pentru 55 de zile, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de folosirea de instalații clandestine de racordare la rețeaua electrică și sustragerea de energie electrică. Femeia a fost încarcerată.

Se plimba cu maşina deşi băuse
Polițiștii din cadrul Secțieie de Poliție Rurală Lunca Corbului au depistat un bărbat de 48 de ani, din Lunca Corbului, care conducea un autoturism pe DJ 679, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Prins băut la volan
În ziua de 11 septembrie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au depistat un bărbat de 59 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe strada Coasta Câmpului, de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Conducea fără permis
În data de ziua de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Petrești, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe strada Dimitrie Bolintineanu, din Pitești, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta s-a petrecut.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.