Şi-a bătut mama şi fratele cu pietre

0

Cu minţile răvăşite de alcool, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Costeşti, a provocat duminică, în ziua Sfinţilor Constantin şi Elena, un scandal în urma căruia a ajuns în arest. Bărbatul şi-a ameninţat mama şi fratele că îi omoară şi a aruncat cu pietre după ei. 

Luni, un bărbat din Costeşti a mers la sediul, Poliţiei Costeşti şi a depus reclamaţie împotriva fratelui. Constantin S., le-a spus poliţiştilor că duminică, de ziua lui, când sărbătorea sfinţii Constantin şi Elena, fratele i-a făcut un ”cadou” pe care nu şi-l doreşte nimeni.

Acesta locuieşte gard în gard cu el şi când a văzut că are loc petrecerea în curte s-a dus şi el. A început să-i şicaneze pe invitaţi şi pe sărbătorit. Fiind în stare de ebrietate, la scurt timp, s-a dus şi în curtea mamei lui, o femeie în vârstă de 64 de ani, cu chef de ceartă. I-a ameninţat, atât pe mamă cât şi pe frate, că le dă foc şi îi omoară. Nu s-a limitat la înjurături şi ameninţări.

A început să arunce cu pietre spre membrii familie sale, cu intenţia de a-i răni. A lovit cu pietre şi maşina fratelui, parcată în zonă, provocând distrugeri. După ce au înregistrat plângerea, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției Costeşti s-au dus şi l-au luat pe Ion S., de 42 de ani, cel acuzat, la audieri. Bărbatul se trezise din alcool. Ion S. a pus scandalul pe seama alcoolului consumat.

El a declarat şi că între el şi frate au mai avut loc unele conflicte de care şi-a amintit la băutură. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie, ameninţare și distrugere. Poliţiştii au emis o ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului. Acesta nu are voie să se apropie de mamă, de frate şi nici de locuinţele lor vreme de 5 zile. Luni seară, Ion S. a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind dus în arestul IPJ Argeş.

Ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunerea luării unei măsuri preventive. A fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.