CS Dacia schimbă antrenorul la handbal

0
0



După două etape, conducerea CS Dacia Mioveni 2012 a schimbat antrenorul la handbal, echipa suferind în acest debut de sezon două înfrângeri în campionat și o eliminare în Cupa României.


După aceste rezultate s-a considerat că antrenorul Gheorghe Covaciu nu corespunde cerințelor actuale iar ieri s-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu acesta. Din câte se pare, conducerea clubului s-a reorientat repede, iar la următorul meci pe bancă o vom vedea deja un nou antrenor. Astfel, surse apropiate echipe susțin că se poartă discuții cu Carmen Amariei, dar și cu Horatiu Pasca, însă ieri, până la închiderea ediției nu se bătuse încă palma cu vreunul din ei.
Pentru Amariei ar înseamna o revenire la CS Dacia, după ce în 2018 a făcut echipă pe banca tehnică cu Luminița Huțupan. Antrenoarea a mai pregătit în carieră, pe SCM, Craiiva, U Cluj, dar a stat pe bancă și la echipa de junioare a României. În cursul acestui an, Amariei și-a deschis o academie de handbal la Cluj. Horatiu Pasca a avut și el legătură cu Federația Romana de Handbal, fiind ultima oară antrenor la echipa de tineret, fete. ■

Noua bancă tehnică a Mioveniului va debuta pe 25 septembrie la meciul de campionat cu HC Zalău, atunci când se va inaugura și noua Sala a Sporturilor din Mioveni. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.