Derby-ul argeșean câștigat de alb-violeți!

0
0

  • Real Bradu – FC Argeș II 0-2(0-1) Au marcat: Gino Oprescu(min.21), Vlad Tudor (min.79)



FC Argeș 2 a obținut sâmbătă seară prima victorie din acest sezon de liga a treia. Echipa pregătită de Constantin Schumacher s-a impus cu 2-0, în derby-ul argeșean de la Bradu, cu CS Real. Gazdele nu cunoscuseră gustul amar al înfrângerii în primele trei etape și plecau din postura de favoriți în acest meci.


Echipa pregătită de Constantin Schumacher, formată în marea majoritate din jucători Under 17 și Under 19, a dat toate calculele hârtiei peste cap, reușind să se impună fără drept de apel. Piteștenii au deschis scorul după 21 de minute prin Gino Oprescu, puștiul în vârstă de 16 ani marcând din interiorul careului. În prima repriză, portarul Vlad Frumuzache a reușit să păstreze poarta intactă după ce avut câteva intervenții bune la șuturile lui Ayza și Tănase. După revenirea de la cabine, alb-violeții au forțat desprinderea pe tabelă și au irosit patru mari ocazii de gol. Gino Oprescu, Tudor Telcean, Alexandru Duminică și Vlad Tudor au scăpat singuri cu Rădulescu, însă de fiecare dată portarul gazdelor a reușit să pareze șuturile acestora. Piteștenii și-au mărit avantajul pe tabelă cu zece minute înainte de final în urma unui contraatac ca la carte. Atacantul Vlad Tudor a primit o pasă de la un coechipier, a pătruns în careu, l-a driblat pe Rădulescu, ieșit în întâmpinare, și a a marcat cu un șut la colțul lung. În urma acestui succes, alb-violeții au urcat pe locul 8, cu cele 3 puncte, acumulate în patru runde. Următorul meci al FC Argeș 2 este programat vineri, de la ora 17.00, la baza sportivă Albota, cu Dinamo 2.
Caseta tehnică:
Real Bradu: 12.Mihai Rădulescu – 16. Alin Păun, 4.Alexandru Ștefănescu(cpt), 17. Silviu Pîslaru, 7.Bogdan Ciucă -10. Georgian Mormolea(min.55 Negru), 15.George Neagu(min.55 Cățun), 8.Costinel Tănase(min.78 Naciu), 5.Mădălin Govlej – 14.Silviu Davidescu(min.85 Troi), 18. Roberto Ayza(min.55 Ristea).
Rezerve neutilizate: 1. Dumitru Zaharia, 6.Marius Dima, 11.Cristian Ristea, 19.Eduard Mihalache, 13.Leonard Ilie. Antrenor: Cristi Negru.
FC Argeș 2: 22.Vlad Frumuzache – 2.Bogdan Mălin(cpt), 32. Ionuț Oprescu, 24.Tudor Telcean, 5.Mario Dobra – 8.Mihai Găleșeanu(min.71 Ciuciulete), 16.Alexandru Dinoci, 20.Robert Curescu(min.58 Mitoi), 21.Gino Oprescu(min.58 Butoiu) – 11.Alexandru Duminică(min.65 Tobias), 89.Vlad Tudor.
Rezerve neutilizate: 12.Andrei Bucur, 29.Mario Miu, 15.Robert Ene, 10.Cătălin Barbu, 30.Mădălin Crivăț. Antrenor: Constantin Schumacher.
Arbitru: Bogdan Neculcea(București)
Asistent 1: Roxana Ivanov(București)
Asistent 2: Cătălina Nan(Alexandria)
Observator arbitri: Dan Monea(Aiud)
Observator joc: Alexandru Muşoiu (Bucureşti)
Cum s-au marcat golurile:
⚽ min.21: 0-1!Gino Oprescu primește o pasă pe culuar de la un coechipier, pătrunde în careu și îl execută pe portarul gazdelor cu un șut la colțul lung.
⚽ min.79: 0-2! Vlad Tudor pleacă pe un contraatac, pătrunde în careu, îl driblează pe Rădulescu ieșit în întâmpinare și trimite în plasă.˝M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.