18 goluri, 13 de 7 m, 10 transformate!

0

  • Bilanțul brigăzii de arbitri de la meciul CS Dacia – HC Zalău
  • Echipa lui Tadici a primit lovituri de pedeapsă din orice poziție



Sala Sporturilor din Mioveni a fost inaugurată sâmbătă cu ocazia meciul de handbal feminin din Liga Florilor, CS Dacia – HC Zalău.


Spectacolul din tribună și din teren a fost umbrit de brigada de arbitri care le-au dat oaspetelor lovituri de la 7 din toate pozițiile și când se așteptau și când nu se așteptau și când a fost și când n-a fost fault. Mai aveau să dea și în pauză și la vestiare lovitură de pedeapsă, dacă nu cumva au făcut-o, pentru că la un moment dat când echipele erau să se schimbe s-a auzit de mai multe ori fluierul arbitrilor…
Scorul final a fost 18-16 (7-7) pentru echipa vizitatoare. Așa cum spuneam 7 m a fost la ordinea zilei pentru HC Zalău, iar numai puțin de 10 din cele 18 goluri marcate la Mioveni au fost din lovitură de pedepasă. Și nu mai punem al socoteală, alte trei 7 m la care portarul Daciei, Ion a făcut minuni și a apărat. Arbitrii au fost M.Ghiorghisor din București și R.Harabagiu Dâmbovița. În prima repriză s-a marcat destul de puțin pentru un meci de handbal. După ce au început mai timid, gazdele au condus pe aproape toată durata reprizei, la câte un gol, însă în ultima secundă a ratat desprinderea pe un contraatac, unu la unu, prin Mădălina Toma, handbalista gazdă scăpată singură cu portărița adverse, neputând să tragă la timp iar timpul regulamentar a expirat. După pauză, Dacia a început mai bine, a fost în avantaj dar a ratat inexplicabil desprinderea la câteva contraatacuri. Apoi, Zalăul s-a desprins la 3 goluri și totul părea terminat. Cu 8 minute înainte de final argeșencele au egalat la 15 și au avut chiar șansa desprinderii, însă în cele din urmă adversarele au mai marcat de 3 ori, în timp ce gazdeke doar o dată, iar partida s-a terminat cu victoria echipei antrenate de Gheorghe Tadici.

Trei înfrângeri

Pentru CS Dacia a fost a trei înfrângere din tot atâtea aprtide în acest debut de campionat, iar acum campionatul se va întrerupe pentru jocurile Naționalei, primul dintre ele fiind chiar în Sala de la Mioveni.

La CS Dacia au jucat: Ion, Popovic, Porohniuc, Nițu, Vizuete (3 goluri), Georgescu, Ivan, Banciu, Tomescu, Cîrjam Lisewska (1 gol), Lazar (8 goluri), Vizitiu (1 gol), Toma (1 gol), Boian (2 goluri), Nicolae
“Mai e nevoie de timp”
“O să analizăm foarte atent jocul de astăzi, s-au făcut multe greșeli, iar am ratat 1la 1 cu portarul și aici cred că s-a făcut diferența. În rest eu îmi felicit fetele pentru dorință, pentru dăruire, au luptat în apărare, a fost un meci de luptă, dârz, care cred că a plăcut publicului, chiar dacă nu s-au marcat foarte multe goluri. Îmi pare rău că nu am putut să aducem o victorie, dar să nu uităm că am jucat cu Zalăul o echipă galonată, cu multă experiență. Avem multe jucătoare noi, mai e nevoie de timp pentru a se întări coeziunea între ele. La început s-a văzut și că au avut emoții. Nu vreau să dăm vina pe arbitraj, că am pierdut meciul. Am avut foarte multe greșeli și ratări.” A declarat după meci antrenorul gazdelor, Daniel Gheorghe. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.