Portarii, cei mai buni de pe teren

0



Fotbal

În confruntarea de sâmbătă, dintre FC Argeș și Chindia Târgoviște, cei mai buni jucători de pe teren pot fi considerați portarii Flavius Croitoru și Cătălin Căbuz. Croitoru și-a salvat echipa de la primirea unui gol după ce a reușit să apere penalty-ul executat de Daniel Popa, iar Căbuz a reușit să respingă miraculos șuturile lui Ișfan și Joao Miguel.
Trei indisponibili
Staff-ul tehnic al echipei FC Argeș nu s-a putut baza pe trei jucători de bază în partida cu Chindia Târgoviște. Mijlocașul Cristi Tănase și atacantul Ahmed Said au fost indisponibili pentru acest joc din cauza problemelor medicale, iar portarul Alexandru Greab a resimțit dureri musculare la încălzire și a fost trecut ca rezervă pe foaia de joc. Antrenorii piteșteni speră ca până la meciul de vineri cu CS Mioveni, Tănase și Greab să fie refăcuți complet și să poată juca.
Înfrângere la scor
Echipa secundă a clubului FC Argeș a suferit vineri seară cea mai drastică înfrângere din acest început de sezon de Liga a III-a. FC Argeș II a pierdut cu 0-4, confruntarea de la baza sportivă Albota, cu Dinamo II, satelitul formației de primă ligă. Golurile bucureștenilor au fost marcate de Măgureanu(18), Borcea(27 pen.), Curea(35) și Ionescu(50). În urma acestui eșec, formația pregătită de Constantin Schumacher a coborât pe locul 9 al clasamentului seriei a IV-a, cu cele 3 puncte, adunate în cinci etape. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.