A fost montat tablierul celui mai mare pod

0
0

  • Lucrările la drumul exprex Pitești – Craiova dau înainte



Pas important în lucrările la Drumul Expres DX12 Craiova – Pitești, a fost făcut zilele trecute și anume a fost ridicat tablierul central al podului peste râul Olt. Astfel, drumul expres care leagă Craiova de Șitești care ar putea fi gata până la finalul acestui an. 


Tablierele metalice sunt lungi de 53 de metri și au o greutate de peste 160 de tone fiecare. „ Întreg ansamblu, tablier, macara+superlift, depășește 1000 de tone Tablierul are 53 de metri lungime și peste 160 de tone.”, a anunțat Compania de Drumuri, citată de digi24.ro.
Podul Olt de la Slatina are următoarele caracteristici tehnice: # 1720 de metri lungime totală # 38 de deschideri # 304 grinzi de beton # lungimea unei grinzi de beton este de 40 de metri # greutatea unei grinzi este de 82 de tone # 3 deschideri cu suprastructură din tablier metallic # greutatea tablierului de pe deschiderea centrală, pe o cale, depășește 175 de tone # greutatea totală a ansamblului, macara+tablier metalic, depășește 1000 de tone # grinzile de beton și prefabricatele au fost realizate în totalitate în fabrica de grinzi, amplasată în organizarea de șantier, a Antreprenorului. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.