Vizită la Uzina Dacia

0

Echipa Națională de Handbal fete a României va sosi la Mioveni la finalul acestei săptămâni și se va caza la Hotelul Grandis Apulum din localitate. Șederea tricolorelor în orașului constructorului auto este prevăzută și după meciul cu Insulele Feroe de miercuri 6 octombrie. Astfel, fetele se vor antrena zilnic în Sala Sporturilor din Mioveni. Și după meciul de calificare vor mai urma două zile de cantonament după care se va pleca spre Austria. Pe perioada cât va fi la Mioveni, delegației României i-a fost propus să facă și o vizită la Uzina Dacia, fost sponsor al echipei naționale, pe 7 sau 8 octombrie, după meciul cu Feroe, însă președintele FRH, Alexandru Dedu a spus că această vizită va fi decisă doar de către antrenorul echipei.

Trofeul Carpați, tot la Mioveni

Președintele Federației Naționale de Handbal a făcut ieri și un anunț despre o altă competiției care se va desfășura la Mioveni, în Sala Sporturilor din localitate. Astfel, Trofeul Carpați, competiție tradițională, premergătoare Campionatului Mondial din decembrie va avea loc tot la Mioveni. “Vreau să vă anunț și că Trofeul Carpați, în proporție de peste 90% va avea loc tot aici, la Mioveni, Angola a confirmat prezența. Polonia s-a retras. Mai vedem până în noiembrie și cum va evolua situația COVID, pentru că și în funcție de asta vor confima adversarele…” a anunțat Dedu, în premieră, ieri, la conferința de presă de la Mioveni.

Biletele costă 20 de lei

Pentru jocul oficial cu Insulele Feroe, vor fi scoase la vânzare și bilete. Astfel, acestea se vor găsi încă de vineri la casa de bilete de la Sală și vor putea fi cumpărate până în ziua meciului. Prețul unui bilet este 20 lei intrare generală. În total vor fi scoase la vânzare 1500 de bilete, deși capacitatea Sălii este mult mai mare. De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate și online.

CS Dacia, la început de drum

Cei prezenți la conferința de presă de ieri au vorbit și despre situația echipei locale de handbal feminin,CS Dacia Mioveni 2012. “Liga ș Florilor este în primele 3 campionate din lume. Iar o echipă nu se face peste noapte. E de admirat ce s-a făcut la Mioveni la handbal” a spus Alexandru Dedu, care a fost completat de primarul Ion Georgescu: “Sunt sigur că echipa nu va retrograda”, făcând referire la startul slab de campionat, cu 3 înfrângeri în primele 3 etape. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.