Derby argeşean în Liga I!

0

  • CS Mioveni – FC Argeş, ora 18.00, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



CS Mioveni şi FC Argeş se vor înfrunta astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul Orăşenesc, pentru prima dată în Liga I. Partida din această seară este un adevărat derby local şi este aşteptată cu mult interes de fanii ambelor echipe.


Disputa dintre cele două echipe argeşene contează pentru runda cu numărul 11 din Casa Liga I. Cele două reprezentante ale judeţului au obiective diferite în acest sezon. Nou-promovata CS Mioveni şi-a propus ca obiectiv menţinerea în primul eşalon, iar FC Argeş speră să prindă un loc în play-off-ul Ligii I. Înaintea meciului de astăzi, stările de spirit din cele două tabere sunt diferite. Galben – verzii au moralul zdruncinat după seria de trei rezultate negative, în timp ce alb-violeţii sunt pe val după ce au legat şase rezultate pozitive. CS Mioveni va aborda acest derby local de pe locul 11 al ierarhiei, cu cele 10 puncte acumulate, în timp ce FC Argeș se situează pe locul 9, cu 14 puncte, adunate în zece runde.
Oficialii şi jucătorii celor două echipe îşi doresc foarte mult victoria şi promit să dea totul pe teren pentru a o obţine.
Fanii îşi doresc să vadă pe teren ambiţie şi determinare, dar şi un joc spectaculos la finalul căruia cel mai bun să câştige. M.D.