Prinși băuti la volan, noaptea!

0



Pe timpul nopţii, poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au reţinut mai multe permise de conducere, pentru conducere sub influenţa alcoolulu. De asemenea, tot noaptea, aceştia au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale.


Pe DJ 732 la Aninoasa, poliţiştii l-au surprins pe C.D.N., de 36 de ani din Berevoeşti care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului. Acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi a primit o sancţiune de 1.305 lei.
Tot pe timp de noapte a mai fost depistat sub influenţa alcoolului V.Z. de 41 de ani din Câmpulung, care conducea pe Şoseaua Naţională. Şi aceasta a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile şi a primit o sancţiune de 1.305 lei.
După ce s-au cinstit bine, doi musceleni au decis să plece cu maşinile. Ghinionul i-a pândit, astfel că cei doi viteji nu au ajuns prea departe, asta pentru că, s-au întâlnit, la ceas de seară, cu echipajul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Câmpulung. Opriţi pentru o verificare de rutină, cei doi, au trebuit să dea explicaţii, de ce au plecat sub influenţa alcoolului, la volanul maşinilor. Totul s-a petrecut la finele săptămânii, la ceas de noapte, în jurul orei 3.00.
Poliţiştii Biroului Rutier l-au oprit pe primul dintre bărbaţi, pe DN 73, la Schitu Goleşti, sat Lăzăreşti.
S.M.R., de 41 de ani din Schitu Goleşti a fost oprit primul pentru verificare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi prezenta o îmbibaţie de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin 1, Cod Penal.
Cel de-al doilea a fost oprit la circa 5 minute distanţă de primul. Este vorba de S.D.L., de 46 de ani din Câmpulung. Respectivul prezenta o îmbibaţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, la verificarea poliţiştilor, s-a constatat că bărbatul de 46 de ani avea permisul anulat de câţiva ani. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal conform articolelor 335, alin. 2 şi 336, alin. 1 Cod Penal.
Cei doi bărbaţi au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Toţi au fost depistaţi pe timpul nopţii, astfel că, aceste acţiuni pe linie Rutieră, derulate pe timp de noapte ar trebui sa se organizeze mai des, poate aşa va mai scădea numărul accidentelor soldate cu morţi.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.