„Primul ghiozdan” demarat în Argeş

0



Consiliul Județean Argeş a început derularea programului “Primul Ghiozdan”, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Argeş. Peste 2000 de copiii din mediul rural vor primi câte un ghiozdan complet echpiat. 


Beneficiarii pachetului de rechizite școlare “Primul Ghiozdan” sunt 2110 elevi înscriși în clasa pregătitoare în unitățile de învățământ din mediul rural din județul Argeş, în anul școlar 2021-2022, anunţă Consiliul Judeţean Argeş.
Valoarea fiecărui pachet este de 129, 65 RON cu TVA și cuprinde: caiet dictando, caiet de matematică, caiet de lucru comunicare în limba romanî, caiet de lucru matematică, caiet de lucru dezvoltare personală, mapă cu buton A4, etichete școlare, acuarele, bloc desen, stilou și două cartușe, set de scris : o riglă, un creion, o gumă de șters, o ascuțitoare, set creioane cerate, set creioane colorate, penar.
Valoarea totală a contractului este de 273.563, 56 lei, TVA inclus. Cele 2.110 pachete au ajuns deja în patru locații din județ, urmând a fi preluate de reprezentanții primăriilor din fiecare localitate și distribuite elevilor”, a mai transmis C.J. Argeş. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.