Fatai a ieșit accidentat

0



Nigerianul Kehinde Fatai nu a bifat decât 33 de minute în partida cu Farul Constanța. Atacantul echipei FC Argeș a ieșit accidentat de pe teren iar în aceste zile va fi supus unor investigații medicale amănunțite pentru a afla diagnosticul. Staff-ul tehnic al piteștenilor speră ca problemele lui Fatai să nu fie grave și să poată conta pe el într-un timp cât mai scurt.
Doi indisponibili
Mijlocașul Cristi Tănase și atacantul Ahmed Said au fost indisponibili pentru partida cu Farul Constanța din cauza problemelor medicale. Cei doi alb-violeți urmează un program de recuperare după accidentările suferite. Antrenorii Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi își doresc ca măcar unul dintre cei doi să se refacă până la meciul de sâmbătă cu FC Voluntari.
Fără Peluza Nord Pitești pe stadion
În semn de solidaritate cu celelalte galerii din țară care au anunțat că nu vor fi prezente pe stadioane atâta timp cât accesul se va face doar pe baza certificatului verde COVID-19, nici Peluza Nord Pitești nu a fost prezentă la meciul cu Farul constanța: ”În urma modificărilor aduse privind accesul pe stadion,acesta făcându-se prin „green pass”, Peluza Nord Pitești nu se va prezenta la meciurile echipei, în semn de protest față de acest act de discriminare. Deși locul nostru este lângă echipă, nu vom reveni pe stadion, până când această măsură nu va fi eliminată. Argeș suntem noi!” a fost mesajul galeriei FC Argeș.
Sâmbătă, cu FC Voluntari
Fotbaliștii de la FC Argeș nu au prea mult timp la dispoziție pentru a savura victoria cu Farul Constanța. Următorul meci oficial al echipei din Trivale este programat sâmbătă, de la ora 15.00, în deplasare, cu FC Voluntari, revelația campionatului. Cele două echipe nu au mai cunoscut gustul înfrângerii de 7 meciuri iar partida de pe arena ”Anghel Iordănescu” se anunță una foarte disputată. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.