La două puncte de locurile de play-off!

0
0


  • FC Argeș – Farul Constanța 2-1(0-0) Au marcat: Arias(min.50), Viana(min.73) / Betancor(min.80 pen.)



FC Argeş s-a apropiat de locurile de play-off după ce s-a impus cu 2-1, în confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu Farul Constanţa. În urma acestui succes, piteștenii se mențin pe locul 9, cu cele 18 puncte, obținute în 12 etape, la două lungimi în spatele celor de la UTA, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.


Constănțenii au început în forță partida și puteau deschide scorul prin Chițu, însă Greab a reușit să respingă șutul acestuia. Câteva minute mai târziu și piteștenii au fost foarte aproape de gol, însă Teles a trimis pe centrul porții lui Aioani dintr-o poziție foarte bună. Și Cristi Dumitru a fost foarte aproape de a modifica tabela de marcaj, însă șutul său a fost scos din vinclu de Aioani. Piteștenii au deschis scorul după 50 de minute prin Arias, iar Viana a dublat avantajul alb-violeților cu 20 de minute înainte de final. Constănțenii au reintrat în joc după ce au redus din diferență în minutul 80 prin Betancor care a transformat penalty-ul acordat la faultul lui Ișfan asupra lui Larie. Câteva minute mai târziu, același Ișfan își putea repara greșeala și putea închide meciul, dar a trimis pe lângă poartă din 6 m!. Pe final, Farul a avut șansa de a obține o remiză la Pitești, însă bara s-a opus la șutul lui Ely Fernandes.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov(min.90+4 Boldor) – Teles(min.46 Dumitrașcu), Fatai(min.33 Viana), Dumitru(min.46 Ișfan) – Arias(min.71 Șerban).
Rezerve neutilizate: F. Croitoru, Muşat, Palic, Moisie.
Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi
Farul Constanța: Aioani – Boboc, Larie, Ghiţă, De Nooijer(min.82 Ely Fernandes) – Artean, Mladen(min.46 Pires), Ciobanu(min.68 Rădăslăvescu) – Chiţu(min.68 Ganea), Betancor, Pitu(min.46 Grameni).
Rezerve neutilizate: Brănescu, Dussaut, Dobrosavlevici, N. Popescu.
Antrenor: Gheorghe Hagi
Cartonașe galbene: Mladen
Arbitru: Sebastian Colțescu / A1: Daniel Mitruți / A2: Vlad Bârleanu
Observatori: Ion Ion, Florin Hîncu.
Cum s-au marcat golurile:
min.50: 1-0! Dumitrașcu centrează în careu, Larie deviază balonul până la Arias care îl execută pe Aioani cu un șut la colțul lung.
min.73: 2-0! Diogo Viana înscrie după o greșeală mare a lui De Nooijer.
min.80: 2-1! Jefte Betancor transformă lovitură de la 11 metri acordată la faultul lui Ișfan asupra lui Larie. M.D.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.