Nu a omorât-o COVID-ul, era să moară de epilepsie!

0
0

  • Separată de familie



Un apel disperat al unui bărbat, ieri, la 112 anunţa că soţia lui nu mai răspunde la telefon. Femeia bolnavă de coronavirus a vrut să-şi protejeze familia şi a ales să meargă la o casă deţinută în comuna Aninoasa. Poliţiştii şi pompierii au găsit-o în locuinţă plină de lovituri.


Femeia în vârstă de 32 de ani, din Câmpulung, a fost confirmată pozitiv cu COVID-19, săptămâna trecută. Dacă ar fi rămas în aceeaşi casă cu membrii familiei, avea posibilitatea să-i îmbolnăvească şi pe ei, mai mult soțul ar fi trebuit să stea în carantină 14 zile şi să nu mai meargă la serviciu. Ca să evite toate aceste repercusiuni, femeia a anunţat Direcţia de Sănătate Publică Argeş că va sta în carantină la o locuinţă din comuna Aninoasa. Şi-a asumat riscul de a locui singură, bolnavă, pentru a-i proteja pe cei dragi. Zilnic vorbea la telefon cu soţul. Ieri dimineaţă, bărbatul a sunat-o de mai multe ori, dar nu a mai primit răspuns. Speriat că femeia a păţit ceva rău, omul a sunat la 112. Un echipaj de Poliţie şi unul de pompieri au mers la Aninoasa.
Au găsit-o pe femeie având mai multe contuzii şi zgârieturi. Aceasta este cunoscută cu epilepsie. În cursul dimineţii a făcut o criză şi a căzut lovindu-se în timp ce se zbătea. Având în vedere leziunile suferite dar şi infectarea cu SARS CoV2, la faţa locului a fost solicitat un echipaj medical care a transportat-o pe femeie la spital, pentru a rămâne sub supraveghere medicală. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.