Penalty inventat pentru FCSB!

0

  • Părerea specialiștilor



Fazele controversate din FCSB – CS Mioveni au fost îndelung discutate la emisiunile sportive, de specialiști. În seara partidei sau a doua zi, mai mulți oameni de fotbal au ajuns la aceeași concluzie, că Buziuc a primit primul galben gratuit, că nu a fost 11 m la primul gol al gazdelor și că a fost off-side al al doilea gol al FCSB.


Helmuth Duckadam: “Acesta n-a fost penalty. Nu a fost nimic! Keșeru nu are nicio treabă cu mingea. Scarlatache lovește mingea, Keșeru se împiedică în picioarele lui Scarlatache.”
Ilie Dumitrescu: „Fundașul lovește mingea și are adversarul în spate. N-ai cum să faci fault. Eu am stat 15-20 de minute, am revăzut cu colegii faza asta. Scarlatache lovește mingea, o respinge în corner și adversarul este în spatele lui, deci nicio legătură cu Keșeru. La faza asta, nu ai cum să faci fault când adversarul e în spatele tău (râde).”
Ion Crăciunescu: “Acest lucru e încă un element în plus care nu îl poate determina pe un arbitru să dea penalty. Joacă mingea cu spatele la adversar. Nu saltă piciorul sus. Poți fi cu spatele fără probleme și să ridici piciorul și te duci pe genunchiul sau coapsa lui și îl împiedici. El nu a făcut nimic să îl împiedice pe adversar. Nu poți să dai penalty niciodată. E imposibil”
Constantin Zotta: „E o pasă către Keşeru iar Scarlatache anticipează bine şi din alunecare loveşte mingea. Nu se acordă penalty în mod normal. Suportul regulamentar ar fi că Scarlatache are picioarele ridicate faţă de pământ. Dar e o mişcare naturală. Spun clar că nu e penalty!”
Adrian Porumboiu: „Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Nu se poate să dai penalty aici! N-ai demnitate de arbitru! Să plece toți de la Comisie după o astfel de fază! Se vede că Bîrsan nu simte jocul, n-are nicio treabă. Este o fază, la care nu găsesc nicio explicație” S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.