Au început lucrările la DJ 503

0
0



Constructorul care a preluat proiectul de asfaltare a drumului județean DJ 503, limita județului Dâmbovița – Slobozia – Rociu – Oarja – Catanele, în lungime de 42,034 km, a început lucrările pe primul tronson din comuna Slobozia. 


Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, împreună cu vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și primarul comunei Slobozia, Petre Funie, au făcut o vizită de lucru pe șantier pentru a inspecta modul în care se decurg lucrările. Proiectul, realizat pe fonduri europene, este în valoare de 91,2 milioane de lei, din care contribuția Consiliului Județean este de 3,3 milioane.

14 stații noi de autobuz

Lucrările prevăzute: asfalt pe întreaga lungime a drumului, lucrări de reabilitare la următoarele podurile peste râul Mozacu (în localitatea Mozăceni), peste râul Neajlov (la Oarja), la Valea Rogoz (la Oarja), execuţia de podeţe accese la proprietăţi, trotuare în interior localităților, podețe pentru asigurarea continuității scurgerii apelor, amenajare intersecţii cu drumurile laterale, semnalizare rutieră pe verticală şi orizontală, sanţuri betonate în intravilan și șanțuri de pământ în extravilan, 14 stații de autobuz noi, lucrări de mutări și protejări rețele (electrice, telecomunicații, gaze). M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.