Victorie obținută cu mari emoții!

0
0

  • FC Argeș Pitești – Athletic Constanța 77-76(16-18, 21-21, 22-19, 11-12, 7-6)



Echipa de baschet masculin a Piteștiului merge ceas în acest tur de campionat. FC Argeș Basketball a obținut acum câteva a cincea victorie din tot atâtea partide disputate după ce s-a impus cu 77-76, în confruntarea de pe propriul teren cu BC Athletic Constanța.


Alb-violeții au avut nevoie de o repriză suplimentară de prelungiri pentru a fi desemnați câștigători după ce la sfârșitul celor patru sferturi era egalitate, 70-70. Nikola Jevtovic a fost cel mai bun marcator al meciului cu 18 puncte. Acesta a fost urmat de Mladen Jeremic (13 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive) și Raynere Thornton (11 puncte, 3 recuperări și 3 intercepții). Din tabăra constănțenilor, patru jucători au fost în double digits. Este vorba despre Mâinea (11 puncte), Lowrance (11 puncte), Darling (10 puncte) și Marinov (10 puncte). În urma acestui rezultat, FC Argeș Basketball ocupă locul 1 în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu cele 10 puncte acumulate.

Tudor Costescu: ”Un meci extrem de dificil”

La finalul partidei cu Athletic Constanța, Tudor Costescu, antrenorul FC Argeș Basketball, s-a declarat mulțumit de scorul final, nu însă și de jocul echipei sale: “Important este că am câștigat. Am avut un meci extrem de dificil din cauza mai multor motive. În primul rând, procentajele pe care le-am avut la aruncările din acțiune, în al doilea rând multele greșeli individuale în apărare din cauza lipsei de atenție sau a oboselii. Au fost multe momente care le-au permis adversarilor să marcheze câteva coșuri importante. Totuși, am întâlnit o echipă neînvinsă până în acest moment, cu un joc de calitate și individualități care ne-au pus mari probleme astăzi și mă bucur că am câștigat.” M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.