A sunat la 112 şi l-a bătut pe poliţistul care a intervenit

0



Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Vedea, a avut o reacţie incredibilă după ce a sunat la 112 şi a cerut ca la locuinţa lui să se deplaseze poliţiştii. Omul reclama o stare conflictuală şi solicita ajutor. Când oamenii legii au ajuns la adresa indicată de interlocutor, acesta din urmă a devenit agresiv cu cei pe care chiar el îi chemase. A fost reţinut pentru ultraj.


În noaptea de duminică spre luni, Gheorghe D., de 36 de ani, din comuna Vedea, a apelat dispeceratul 112 şi a cerut sprijinul poliţiştilor. Un echipaj, format din doi agenţi, de la Secţia de Poliţie Rurală Poiana Lacului a mers acasă la bărbat. Când au ajuns acolo au constatat că agresiv era chiar cel care solicita intervenţia forţelor de ordine. Poliţiştii au încercat să discute cu Gheorghe D. în încercarea de a calma spiritele. Omul se plângea că ar fi avut o altercaţie la o benzinărie. Pentru a verifica situaţia reclamată, oamenii legii au mers la staţia peco acolo unde bărbatul s-a ţinut după ei. Bărbatul a început să înjure şi a ameninţat că o să-i împuşte pe agenţi. În zadar au încercat oamenii legii să-l liniştească. Gheorghe D s-a apropiat de unul dintre agenţi şi în timp ce omul legii vorbea cu el, l-a lovit cu capul în gură! Din fericire poliţistul nu a fost rănit grav. Imediat a sărit celălalt coleg, al subofiţerului şi împreună au reuşit să-l imobilizeze pe individul care se zbătea şi înjura de mama focului. În timp ce-l încătuşau acesta i-a înjurat şi i-a ameninţat cu moartea pe cei doi. A fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti unde a continuat reprezentaţia.

Ieri Gheorghe D., a fost reţinut sub acuzaţia de ultraj. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea luării unei măsuri preventive. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.