7 motociclete pentru Adventure Touring din gama KTM

0

Alături de motociclete KTM din gama gândită pentru aventură și călătorie, vei avea parte de o experiență sublimă, sub forma unor trăiri memorabile pe traseele preferate. Pentru pura plăcere de a străbate kilometri întregi și peisaje diversificate sau pentru competiții și întreceri de profil, aceste motociclete sunt READY TO RACE. De la modelul cu cea mai mică cilindree, KTM 390 Adventure până la versiunea în ediție limitată, KTM 890 Adventure Rally R, fiecare model al seriei aduce specificații înalte și un pachet complet pentru le permite riderilor care doresc să-și lărgească orizonturile să dispună cu fiecare ocazie de performanță fără compromisuri. Numeroase modele de ultimă generație din lineup-ul producătorului austriac sau de la alți constructori, precum și o colecție diversificată de echipamente moto și pentru off-road vă așteaptă să vă însoțească în cea mai tare aventură.

Pentru riderii tineri și neliniștiți cu spirit de aventură, KTM a creat modelul 390 ADVENTURE. Această motocicletă entry-level impresionează prin designul cu atitudine sportivă și este pregătit pentru obstacolele enduro cu un motor compact monocilindru, livrare lină a puterii, cu echipamente cuprinzătoare și o ergonomie versatilă. Motocicleta perfectă pentru piloții la început de drum care vor să-și „condimenteze” plimbarea. Sistemul de ventilație pentru rezervor (EVAP) îmbunătățește nivelul de emisii și previne eliberarea vaporilor în mediul înconjurător, ceea ce face din KTM 390 Adventure un aliat eco-friendly conform cu cele mai exigente norme împotriva poluării. Cadrul trellis foarte ușor și, în același timp, extrem de stabil oferă control și precizie la pilotarea în linie și la viraje. Ghidonul din aluminiu favorizează o poziție de riding confortabilă pe distanțe lungi. Caroseria cu stil distinctiv KTM este inspirată de modelele de curse. Forma rezervorului a fost gândită pentru libertate de mișcare și control optim, iar apărătoarea pentru motor protejează componentele unității împotriva prafului de pe traseele off road.

KTM 690 Enduro R are drept caracteristici stylingul agresiv, șasiul de greutate ușoară, motorul 690 LC4 extrem de economic, cele mai recente dezvoltări la nivel de electronică și suspensia WP XPLOR. Cadrul rigid și flexibil este conceput pentru a reduce gradul de oboseală resimțit de pilot. Ghidonul ușor de lățime 808mm vine cu mânere din cauciuc pentru a reduce vibrațiile. Lățimea și forma au fost concepute pentru a facilita control maxim în toate situațiile.

KTM 890 Adventure nu te va abandona când asfaltul se termină. Este un adventure tourer manevrabil care dispune de tehnologie gândită pentru rider și de suspensii ajustabile. Cu o creștere a puterii și a cuplului datorată ultimelor update-uri, modelul de față permite un interval de service la 15000 km și un consum redus de carburant. Îmbunătățirile la nivel electronic asigură întrunirea celor mai stricte standarde de emisii.

Geometria per ansamblu a fost gândită pentru manevrabilitate ușoară, confort la pilotare pe traseele lungi și capacități off-road greu de egalat. Ghidonul poate fi montat în șase poziții. Ecranul TFT complet color și cu lățimea 5 inch oferă acces facil la toate datele: setări ABS, moduri de pilotare și altele. Versiunea 890 Adventure R vă permite să vă îndepărtați de drumurile bătătorite pentru a depăși limitele și dispune de un motor 889cc, 4 timpi capabil de performanță crescută.

KTM 890 ADVENTURE R RALLY este un model exclusiv, disponibil în numai 700 unități și beneficiază de o schemă de culoare unică și de părți derivate din lumea curselor. Principalele sale caracteristici constau în suspensia WP XPLOR PRO, evacuarea Akrapovič, șa racing 910 mm, jante mai înguste, protecții pentru rezervor din fibră de carbon și scărițe Rally. Gama este completată de puternicele 1290 Super Adventure S și 1290 Super Adventure R.

Surse foto:

https://www.ktm.com/en-us/models/travel.html