Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 6 decembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8404-Marți, 6 decembrie 2022
Header Banner
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici. Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  A.G.A. Riciu

  Sa vedem daca se va demola acel bloc…
  In Bucuresti cladirea Catedral Plaza (amplasata langa Catedrala Romano Catolica) a primit in justitie, la un moment dat, ordin de demolare, dar ea este in picioare si in prezent, cu toata interventia Papei de la Roma.

  Reply
 2. 2

  Justitiarul

  NU se va demola, este numai teatru ca legea se aplica . Pe blocul Mobilux este o panarama uriasa de banner al firmei MMC , ILEGAL amplasata si fara acordul As de locatari. Exact din noiembrie 2020 politia a constat ilegalitatea si apoi Primaria Pitesti a pus in vedere sa se demoleze …. In VORBA …Bannerul exista si acum , in dispretul legii si al proprietarilor de la bloc ,cine are bani face propria LEGE

  Reply
 3. 3

  Stiutor De Chestii

  Din alta parte a presei aflam ca a inceput „demolarea” blocului construit ilegal.
  Prin „demolarea blocului” presa (si primaria) inteleg demolarea peretilor etajului 3 care a fost construit ilegal si revenirea cladirii la regimul P + 2E aprobat initial.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Curier TV De luni până vineri, Marilena Baraţă, în direct de la 21:00 - 00:00 şi INFO CURIER de la 14:00 - 17:00
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .