Prima înfrângere pentru liderul campionatului!

0

  • CSM Oradea – FC Argeș Basketball 63-60(20-8, 9-21, 16-16, 18-15)



Echipa de baschet masculin a Piteștiului a suferit week-end-ul prima înfrângere din Liga Națională de Baschet Masculin. CSM Oradea a învins cu 63-60 pe FC Argeș Basketball în etapa cu numărul opt a LNBM.


Adelenii au început în forță partida și s-au distanțat pe tabelă grație reușitelor lui Green și Holt.

După 10 minute, argeșenii erau conduși la 12 puncte (20-8), iar Jeremic avea deja 3 faulturi. În sfertul al doilea, alb-violeții au echilibrat disputa prin reușitele lui Seppala, Măciucă și Fitzpatrick.

La pauza mare era egalitate, 29-29. Actul al treilea a fost foarte echilibrat, ambele echipe având momente când au condus pe tabela de marcaj. Înaintea ultimului sfert, echilibrul pe tabelă s-a menținut, 45-45. Și ultimele zece minute au fost pe muchie de cuțit, diferența fiind făcută în ultimele secunde de Holt care a transformat cu sânge rece cele trei libere.
Garlon Green a fost MVP-ul partidei. Acesta a înregistrat 15 puncte și 8 recuperări cu un indice al eficienței de +16. Stephen Holt a fost cel mai bun marcator al Oradiei, cu 17 puncte. Cea mai reușită prestație din tabăra argeșeană a avut-o Nikola Jevtovic care a reușit 21 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Sârbul a fost urmat de Fitzpatrick și Jeremic, ambii cu câte 10 puncte fiecare. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.