Latovlevici, Prepeliță și Ianovschi, în echipa etapei a 16-a!

0

  • Trei reprezentanți ai echipei FC Argeș, în topul LPFLiga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a 16-a din Casa Liga 1. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăsește și un fotbalist de la FC Argeş.


Este vorba de fundașul Iasmin Latovlevici care a avut o evoluțíe bună în confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu Universitatea Craiova, câștigată de alb-violeți cu 3-2. Antrenorul etapei a fost desemnat cuplul Andrei Prepeliță-Mihai Ianovschi.
Iată cum arată echipa ideală a etapei a 16-a:
PORTAR
Andrei Vlad (FCSB / 22 de ani) – Intervenţiile sale au ţinut-o pe FCSB în joc, contribuind astfel la succes reuşit de roş-albaştri.
FUNDAŞI
Ricardinho (FC Voluntari / 27 de ani) – A făcut perfect ambele faze. A pasat decisiv la primul gol înscris de ilfoveni.
Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) – A dominat cu autoritate toate duelurile cu adversarii. Este liderul celei mai bune defensive din campionat.
Ionuț Larie (Farul / 34 de ani) – A fost cel mai activ jucător din lotul dobrogenilor. Pe lângă evoluţia fără greşeală din apărare, a avut şi câteva apariţii periculoase în atac.
Iasmin Latovlevici (FC Argeş / 35 de ani) – A impresionat prin cursele sale, dominând întreg flancul stâng. A reuşit şi o pasă decisivă.
MIJLOCAŞI
Marco Dulca (Chindia / 22 de ani) – A depus un efort fantastic pe toată durata partidei. A reuşit şi o pasă decisivă.
Runar Sigurjonsson (CFR Cluj / 31 de ani) – Introducerea sa pe teren la pauză s-a dovedit a fi o mutare inspirată. A deschis scorul şi drumul clujenilor spre o nouă victorie.
Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) – A rămas acelaşi jucător de mare calitate. A pasat decisiv, apoi a marcat golul care a închis tabela. A fost a 70-a reuşită în toate competiţiile pentru CFR.
ATACANŢI
Stefan Askovski (Sepsi OSK / 29 de ani) – A fost la baza ambelor goluri marcate de covăsneni, contribuind astfel la primul succes reuşit de Sepsi OSK pe teren advers în ediţia curentă.
Daniel Popa (Chindia / 26 de ani) – Pe lângă golul marcat, s-a remarcat şi prin ajutorul acordat defensivei în momentele critice.
Ianis Stoica (FCSB / 18 ani) – A marcat, a pasat decisiv şi a avut alte două prezenţe la finalizare. Este un jucător cu un potenţial fantastic de creştere valorică.
ANTRENORUL ETAPEI
Andrei Prepeliţă şi Mihai Ianovschi (FC Argeş) – Deşi adversarii au deschis scorul rapid, au schimbat curajos şi au întors rezultatul, obţinând o victorie mare, prin care piteştenii se apropie tot mai mult de locurile care duc în play-off. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.