Cârligele Senzor X Power

0
1



Echipa Senzor Planet a lansat în acest an o nouă gamă de cârlige teflonate dedicate pescuitului crapului în stil tradițional, cât și cu lanseta de feeder. Cârligele X Power sunt disponibile în 2 variante, destinate pescuitului la crap și pescuitului la feeder.


Cârligele de crap X Power au fost gândite astfel să fie cât mai versatile. Funcționează perfect cu toate felurile de momeli de cârlig, diferite fire de forfac și desigur pot fi puse pe toate monturile de crap existente.
X Power pot fi pescuite cu: • momeli scufundătoare: boilies, pelete, porumb, alune tigrate • momeli critic echilibrate: boilies critic echilibrat, snow man (boilies + pop-up), wafters • momeli flotante: pop-up-uri, pelete flotante, porumb flotant, porumb cu spumă flotantă.
Cum se echilibrează cu momelile
Cârligele X Power sunt disponibile în trei numere cuprinse între 3 și 5. Dimensiunea momelilor de cârlig o vom alege în funcție de mărimea cârligelor. În cazul boiliesurilor și peletelor, cârligele nr. 4-5 sunt indicate pentru diametre ale momelilor de 10-18 mm. Nr. 3 constituie varianta ideală pentru boiliesurile și peletele mari, de 20-24 mm, având o curbură suficient de generoasă pentru a asigura o înțepare corectă a peștilor. În ce privește momelile critic echilibrate, cârligele de crap se echilibrează perfect indiferent de alegere. Flotabilitatea redusă a momelii va garanta o poziționare corectă a cârligului și momelii pe substrat. Nu în ultimul rând, cârligele X Power pot fi folosite împreună cu momeli flotante. Fiind cârlige cu o grosime medie și destul de ușoare, am observat că se echilibrează perfect cu pop-up-uri de 4-8 mm. Pop-up-urile cu diametru de 10-14 mm se pot echilibra cu ajutorul plasării unei alice de plumb pe firul de forfac. Pe lângă pop up-uri, X Power merg de minune și cu celelalte tipuri de momeli flotante: pelete flotante, porumb flotant, porumb cu spumă flotantă. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.