Fatai, spectator

0
2



În confruntarea de sâmbătă seară, de la Arad, cu UTA, staff-ul tehnic al echipei FC Argeș nu s-a putut baza pe nigerianul Kehinde Fatai. Atacantul piteștean
a resimțit dureri la genunchi la ultimul antrenament de dinaintea partidei, iar antrenorii Andrei Prepeliță și Mihai
Ianovschi au preferat să nu-l forțeze pentru a nu risca o accidentare mai gravă. În aceste zile, Fatai va fi supus unor invstigații suplimentare pentru a se ști cu exactitate diagnosticul.
Dumitru, eliminat din postura de rezervă
Mijlocașul Cristi Dumitru a primit un cartonaș roșu și a fost trimis în tribună deși nu a evoluat nici măcar un minut în partida cu UTA. În minutul 75 al meciului, centralul Sorin Costreie l-a eliminat pe fotbalistul argeșean după ce asistentul Andrei Constantinescu i-a spus în cască că a fost înjurat de cineva din tabăra argeșenilor. Dumitru se afla la încăzire când Costreie a oprit jocul și l-a eliminat. Reluările tv au arătat că tușierul era cu spatele și nu avea cum să vadă cine a înjurat de pe bancă. Oficialii alb-violeți au spus după meci că vor contesta această decizie a centralului.
Luni, cu Gaz Metan Mediaș
Fotbaliștii de la FC Argeș nu vor avea prea mult timp la dispoziție pentru a se reface după meciul din sferturille Cupei României, cu Politehnica Timișoara, partidă programată aseară, după închiderea ediției. Următorul meci de campionat al alb-violeților este programat luni, 6 decembrie, de la ora 18.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, cu Gaz Metan Mediaș. Acesta va fi primul joc cu spectatori pe arena din Trivale după decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență care a stabilit că evenimentele sportive se pot relua cu 30% din capacitatea stadioanelor, dar numai pentru persoanele vaccinate sau cele care au trecut prin boală. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.