Tânăra de 25 de ani, a murit după accident!

0
0



Doar şase zile, atât a supravieţuit tânăra, în vârstă de 25 de ani, accidentului cumplit care a avut loc de Ziua Naţională a României în apropiere de Slava, la ieşirea din Piteşti. Tânăra, a fost preluată în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Avea leziuni multiple şi a stat în comă până în cursul nopţii de luni spre marţi când a decedat. Şoferiţa a fost testată după accident pentru a se vedea dacă înainte de a urca la volan consumase alcool sau droguri. Sunt aşteptate rezultatele de la laborator.


Accidentul a avut loc pe data de 1 Decembrie, pe strada Calea Câmpulung. Polițiștii Biroului Rutier Pitești au stabilit că Gabriela O. de 20 de ani, din Câmpulung, care conducea un Mercedes, îndreptându-se către Câmpulung, a ajuns cu maşina pe contrasens. Acolo a lovit un Logan condus de Mariana Luminiţa J., de 25 de ani, din Mioveni, care se îndrepta către Piteşti. Izbitura a fost atât de puternică, încât Loganul a fost răsucit şi proiectat pe trotuar, şoferiţa fiind rănită grav. A rămas încarcerată fiind scoasă de pompieri. Se afla în stop-cardio respirator. A fost supusă manevrelor de resuscitare, care au readus-o la viaţă. Pentru puţin timp! Tânăra avea leziuni grave la cap, un plămân distrus şi fracturi deschise la picioare. A fost intubată şi dusă la Secţia ATI ,acolo unde, şase zile a stat contectată la aparatele care îi monitorizau funcţiile vitale. În tot acest timp, tratamentul administrat nu a ajutat-o, stare fetei fiind neschimbată. În noaptea de luni spre marţi a decedat.

Şoferiţa testată cu drug test

Imediat după accident, la spital a fost dusă la Gabriela O. șoferița care a provocat accidentul. Acolo, pe lângă probele de sânge i-au fost recoltate și probe toxicologice după ce, în urma testării cu Drug Test-ul s-a evidențiat prezența unei substanțe. Oamenii legii au cerut ca probele să fie analizate în laborator, fiind mai multe ipoteze. Tocmai de aceea, nimeni nu se grăbeşte cu concluziile, putând fi vorba doar de medicaţia administrată de echipajele de salvare, ceea ar fi firesc.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.