A furat maşina şi a lovit-o!

0
0



Un proprietar a rămas, ieri, fără maşină în câteva minute! Când a găsit-o era avariată şi în faţă şi în spate. Totul din cauza unei clipe de neatenţie. Omul a intrat în magazin lăsând cheile în contact, iar un hoţ a profitat şi a plecat la drum cu autoturismul. Ce s-a întâmplat, aflaţi din materialul următor. 


„Polițiștii piteșteni au fost sesizați, în jurul orei 12:00, de către un bărbat de 59 de ani, din Bascov, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Pitești, ar fi lăsat autoturismul cu care s-a deplasat, neasigurat, în apropierea magazinului, iar când a revenit, a constatat că autoturismul ar fi fost sustras. Imediat, autovehiculul în cauză a fost transmis în atenție pentru toate structurile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, ulterior fiind depistat în trafic de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, pe DN 73, în zona Clucereasa”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
Imediat după apel, oamenii legii au organizat mai multe filtre la ieşirile din oraş. După aproximativ o oră şi jumătate Matizul dispărut a fost identificat în trafic, în apropiere de Mioveni. La volan era Constantin B., de 39 de ani, din Mărăcineni. Oamenii legii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere. Lipsa experienţei sale la volan şi-a spus cuvântul maşina fiind lovită atât în faţă cât şi în spate. Luat la întrebîri, Constantin B. a recunsocut că a intrat într-un cap de pod acolo unde i-a căzut bara şi a abandonat-o. I-a dus pe oamenii legii la locul unde a avut loc tamponarea, acolo fiind găsită bara şi cioburi de far. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă, fiind reținut. Individul este cunoscut cu antecedente, fiind trimis în judecată după ce în urmă cu câțiva ani a furat un taxi din Pitești. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.