Andrei Prepeliță: ”Vreau atitudine și determinare”

0
0



Antrenorul Andrei Prepeliță este conștient de importanta meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe și nu concepe decât victoria în această partidă. Tehnicianul grupării din Trivale are mare încredere în potențialul elevilor săi și este convins că aceștia vor da totul pe teren pentru a se impune. 


Prepeliță le cere jucătorilor să fie concentrați pe toată durata partidei și să nu mai repete greșelile din ultimele două meciuri:
”După două înfrângeri consecutive, pregătim meciul numai la victorie. Nu avem altă soluție.
Din păcate, după o serie bună în care ne aflam, am intrat într-o pasă mai proastă.
Am pierdut cu Mediaș, un meci pe care l-am avut la discreție, iar cu Rapid, meciul s-a decis în primele zece minute pe niște greșeli ale noastre.
Jucătorii sunt conștienți de greșelile pe care le-au făcut și sper să nu le mai repete pe viitor.Ne așteaptă un meci de luptă. Vedeți cum este vremea, plouă foarte mult, terenul va fi cu siguranță greu.
Vreau să ne luptăm, să arătăm atitudine și determinare, iar la final să luăm cele trei puncte puse în joc”.

”După înfrângeri am revenit mai puternici!”

Tehnicianul este conștient de valoarea adversarului pe care elevii săi îl vor avea în față: ”Sepsi are un lot bun, au investit foarte mult.
Acum sunt pe un trend pozitiv. Au rezultate bune cu Cristiano Bergodi. Am urmărit meciul cu Farul.
Au jucători buni, tehnici și cu experiență. Ne așteaptă un meci greu, dar așa cum am spus mereu, partide ușoare nu o să avem niciodată.
Campionatul este foarte strâns și oricine poate bate pe oricine. Trebuie să gândim pozitiv. Am demonstrat de atâtea ori că după înfrângeri am revenit mai puternici. Sper să se întâmple și acum acest lucru și să reluăm seria bună de rezuiltate.
Vreau să se vadă determinare și cred eu că vom reuși. Orice victorie îți dă moral, dar la fotbal nu poți avea numai victorii.
Psihicul jucătorilor trebuie să fie tare. Ăsta e fotbalul, nu poți să câștigi tot timpul. Nu s-a inventat echipa care să bată pe toată lumea.
Suntem la al doilea an în Liga I și ne dorim să facem rezultate cât mai bune. Ne propunem un obiectiv îndrăzneț și ne batem cu echipe bune ale campionatului pentru a îndeplini obiectivul. Sperăm ca la sfârșit să fim în primele șase locuri” a spus Prepeliță înaintea duelului cu covăsnenii. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.