Trei maşini lovite, o persoană rănită!

0

  • La Câmpulung



Accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei șoferițe de 28 de ani, produs marți seara pe raza municipiului Câmpulung, pe Bulevardul I. C. Brătianu. Totul s-a produs din cauza unui conducător auto care, a vrut să schimbe direcția de mers și nu s-a asigurat corespunzător.


Petre S., de 58 de ani, se afla la volanul unui autoturism marca VW Passat . Acesta se deplasa pe Bulevardul I.C.Brătianu cu direcția de mers dinspre Brașov spre Pitești. Şoferul a vrut să vireze la stânga și nu s-a asigurat corespunzător, astfel că a intrat într-o mașină condusă de Ioana B. de 28 de ani din Câmpulung, care rula cu autoturismul marca Dacia Logan pe drumul cu prioritate. Din impact, mașinile au fost proiectate într-un autoturism marca Dacia Duster. În urma accidentului Ioana B., a suferit vătămări corporale.
I-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de către paramedicii SMURD, apoi a fost transferată la Spitalul Câmpulung pentru îngrijiri medicale de specialitate.
La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Câmpulung care au demarat cercetările în vederea stabilirii cauzelor exacte care au stat la baza producerii accidentului.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. B.Radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.