Pompierii au intervenit la 3 incendii şi 2 accidente

0





Subunitățile de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „cpt. Puică Nicolae” al Județului Argeș au fost la datorie și în noaptea dintre ani, asigurând desfășurarea în siguranță a evenimentelor din acest weekend.


În zilele de 1 și 2 ale noului an, pompierii argeșeni au avut 75 de intervenții și misiuni specifice, printre care stingerea a 3 incendii, acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI necesare la 2 accidente rutiere, precum și deblocarea unei uși, pentru a asigura accesul într-o locuință.
Și de această dată, cele mai multe intervenții au fost pentru acordarea primului ajutor medical, astfel echipajele SMURD asigurând răspunsul la un număr de 45 solicitări.
Pe lângă intervențiile zilnice, pompierii argeșeni au efectuat 18 verificări la persoanele aflate în carantină sau izolare, anunţă ISU Argeş.
Reprezentanţii ISU Argeş fac şi recomandări „Pentru a diminua numărul de accidente rutiere cu victime și risc de incendiu, la care sunt solicitate să intervină echipajele de pompieri, facem apel către conducătorii auto să sporească atenția și să adapteze viteza la condițiile de drum, având în vedere posibilitatea formării poleiului și avertizările de ceață densă.
Totodată, pentru prevenirea incendiilor la locuințe, respectați recomandările autorităților și asigurați un climat sigur pentru întreaga familie.”


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.