Revelion la Dubai și în Maramureș!

0



  • Cum au petrecut trecerea dintre ani fotbaliștii de la FC Argeș



Trecerea dintre ani a fost evenimentul cel mai așteptat și de fotbaliștii echipei FC Argeș. Dacă majoritatea dintre alb-violeți au petrecut acasă, la restau¬rant sau la prieteni, alții au preferat destinațiile exotice.


Sportivii au ciocnit la miezul nopţii o cupă de şampanie, dar au servit şi mâncăruri tradiţionale. După aceste zile de relaxare, fotbaliștii se pregătesc acum să înceapă pregătirea pentru partea secundă a sezonului.
Răsfățați de bucătarul Salt Bae
Mijlocașul Diogo Viana a petrecut sărbătorile de iarnă la Dubai. Împreună cu iubita sa, portughezul a petrecut o vacanță de vis la soare. Lusitanul n-avea cum să rateze ocazia de a vizita restaurantul exclusivist Nusr-Et, unde celebrul bucătar Salt Bae face spectacol la mese. De câțiva ani, tot mai mulți sportivi merg în Dubai pentru a gusta o friptură servită într-un stil aparte de Salt Bae, un adevărat ritual făcut live în fața clienților. Viana și Ana Sampaio, iubita acestuia, au mers și ei la Nusr-Et. Au filmat momentul în care erau răsfățați de Salt Bae, apoi au urcat imaginile pe rețelele de socializare.

Vor deveni părinți în acest an

Cei doi vor deveni părinți în acest an. Vestea a fost dată de Viana care a postat mai multe poze pe rețelele de socializare. Ana Sampaio este doctor estetician de meserie și locuiește în Portugalia. Din cauza distanței, cei doi se întâlnesc mai rar în ultima perioadă, însă își fac declarații de dragoste pe Instagram: „Nu sunt acolo, dar întotdeauna sunt alături de tine, iubire”, e unul dintre mesajele postate de Ana Sampaio pentru fotbalistul lui FC Argeș. După ce au ajuns acasă, la Lisabona, Diogo Viana și-a cerut iubita în căsătorie. Și acest moment a fost filmat și devenit viral pe rețelele de socializare.

La zăpadă, în Maramureș

Fundașul Grigore Turda a petrecut Revelionul acasă, în Maramureș, împreună cu colegii de echipă Ionuț Șerban și Nicolae Mușat, dar și cu Ionuț Năstăsie, fotbalistul echipei FC Hermannstadt. Aceștia au avut ocazia să vadă pe viu tradițiile din această zonă a țării. Grupul a făcut și o vizită la ”Cimitirul Vesel” din Săpânța și au încărcat pozele pe retelele de socializare. Fotbaliștii au avut parte în Maramureș și de zăpadă spre bucuria copiilor care s-au plimbat cu sania. Jucătorii alb-violeți au petrecut cu bucate tradiționale românești, așa cum cere tradiția, iar la trecerea dintre ani și-au făcut urări și și-au pus dorințe.

Acasă, cu familia

Portarul Flavius Croitoru a sărbătorit intrarea în Noul an acasă, alături de cei dragi: ”Am stat acasă cu familia. Nu am plecat nicăieri. Am dat fetița de grindă. Am servit numai preparate tradiționale românești. Mi-am încărcat bateriile pentru noul an care sper să fie unul mult mai bun decât cel precedent”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.