Înfrângere după un meci foarte slab!

0
0



  • FC U Craiova – FC Argeș 1-0(0-0) A marcat: Sidibe(min.60)



FC Argeș s-a îndepărtat de locurile de play-off după înfrângerea de duminică seară, 0-1, din Bănie, cu FC U Craiova. Unicul gol al partidei a fost marcat de Sidibe, cu o jumătate de oră înainte de oră înainte de finalul timpului regulamentar.


Piteștenii au făcut un meci destul de slab, neavând nici o mare ocazie de gol la poarta oltenilor. Nici oltenii nu au avut prea multe șanse de a marca, însă, spre deosebire de argeșeni, au avut atitudine și determinare. Craiova a pus în pericol poarta alb-violeților încă din primele minute, dar șutul lui Baeten, din interiorul careului, a trecut peste poartă. Singura dată când piteștenii i-au dat emoții portarului Popa a fost la jumătatea primei reprize, când Șerban a tras la poartă, însă goalkeeper-ul gazdelor a reținut balonul. Pe finalul primului mitan, FC Argeș a avut șansa de a marca dintr-o faxă fixă, însă Joao Miguel nu a ajuns la centrarea lui Latovlevici. După pauză, belgianul Baeten l-a întins pe Greab cu un șut din afara careului.
FC U Craiova a deschis scorul cu o jumătate de oră înainte de final prin Sidibe în urma unei greșeli în lanț a defensivei argeșene. Oltenii au avut șansa de a majora diferența pe tabelă, însă șutul lui Compagno nu a prins cadrul porții lui Greab. În urma acestui eșec, alb-violeții se mentin pe locul 8, cu 31 de puncte, acumulate în 23 de etape, cu patru mai puțin decât Universitatea Craiova și Farul Constanța, ocupantele locurilor 5 și 6.
Caseta tehnică:
FC U Craiova: Popa – Negru(min.73 Paramatti), Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Achim, Asamoah – Van Durmen(min.73 Ondaan), Sidibe(min.73 Compagno), Baeten – Bălan.
Rezerve neutilizate: Mogoşanu – Buşu, Albu, Pop, Marquet, Bauza. Antrenor: Nicolo Napoli
FC Argeş: Greab – Tofan, Miguel, Turda, Latovlevici(min.80 Dumitrașcu) – Meza Colli, Şerban(min.64 Honciu), Raynov(min.64 Palic), Ișfan – Said(min.46 Dumitru), Arias(min.64 Fatai).
Rezerve neutilizate: Croitoru – Viana, Dobrosavlevici, Muşat. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.
Cartonașe galbene: Bălan, Huyghebaert, Achim / Latovlevici
Stadion: Complex Sportiv Craiova Spectatori 2.500
Arbitru: Andrei Chivulete / A1: Vasile Marinescu (Bucureşti); A2: Mihăiță Necula (Bucureşti)
Observator joc: Ion Craiu
Observator arbitri: Nicolae Marodin
Cum s-a marcat golul:
Min.60: 1-0! Defensiva piteșteană nu reușește să respingă o minge în propriul careu, iar Sidibe profită și trimite în plasă din 6 m. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.