Vineri cu Voluntari, miercuri cu Farul

0
0





Pentru CS Mioveni urmează un program foarte greu în următoarele 3 etape, care se vor desfășura pe parcursul a 10 zile.


Astfel, etapa următoare, a 24-a din Liga 1, galben-verzii vor juca acasă, cu FC Voluntari, partida fiind programată vineri, 4 februarie, de la ora 17:30.
Apoi este programată o etapă intermediară, iar Mioveniul va juca miercuri , 9 februarie, tot de la 17:30, tot pe propriul teren cu Farul Constanța (etapa 25). În fine, seria de foc se încheie duminică 13 februarie, cu meciul FC Argeș – CS Mioveni, partida din etapa a 26-a jucându-se de la ora 14:30.
Toți cei 3 adversari ai galben-verzilor sunt în luptă pentru Play-off, iar FC Voluntari (locul 3, 41 de puncte) și Farul (locul 6 , 35 de puncte) au șanse mari să ajungă aici, în timp ce FC Argeș doar speră să prindă ultimul locde play-off, fiind pe 8 cu 31 de puncte.

Cu 6 dintre titularii din tur

În partida de la Ploiești, la CS Mioveni s-au aflat în primul unsprezece, doar cinci dintre titularii din tur. Astfel, este vorba despre portarul Ducan, fundașii Rădescu, Scarlatache și Garutti, mijlocașul Dumitru și atacantul Buziuc. La meciul de la Mioveni, terminat 1-0 pentr dâmbovițeni, pe teren au mai fost Iacob, Șerbănică, Panait, Rusu și Cristea, în timp ce acum în afară de cei 6 din tur, au intrat pe teren Oancea, Balaur, Burnea, Vereș și Sanoh. De partea cealaltă, la Chindia, Emil Săndoi a folosit acum doar 5 dintre titularii din tur: portarul Căbuz, fundașul Paul Iacob, mijlocașul Popadiuc și atacanții Popa și Florea. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.