Încă un punct în lupta pentru menținerea în Liga 1!

0



  • Liga 1, Etapa 24: CS Mioveni – FC Voluntari 0-0




CS Mioveni a mai obținut un punct în lupta pentru menținerea în Liga 1. Echipa lui Alexandru Pelici a remizat, vineri, 0-0, acasă, cu FC Voluntari și a acumulat 26 de puncte în clasament, coborând o poziție, până pe locul 12.


Galben-verzii meritau mai mult de la meciul cu Voluntari, însă ratările din a doua repriză au privat echipa de 3 puncte foarte importante. Oaspeții, nu au arătat deloc că merită locul 3 în clasament, aportul ofensiv al acestora din timpul meciului de la Mioveni fiind aproape de zero. În prima repriză, gazdele au ieșit în evidență mai mult în ultimul sfert de oră. Astfel, în minutul 28, Coșereanu a reuluat cu capul puțin pe lângă din careu, după o centrare a lui Blănaru. Apoi, în minutul 38, Iacob șutează puternic de la 35 m, iar mingea se duce pe poartă, și este reținută de goal-keeper. Repriza se încheie cu ocazia lui Blănaru, care scapă pe centru spre poartă, dar până își face pașii este deposedat de un fundaș la 16 m. În repriza a doua, Mioveniul a forțat marcarea unui gol izbăvitor, însă argeșenii nu s-au ales decât cu câteva ocazii mari, ratate. În minutul 60, Buziuc trimite periculos, puțin pe lângă vinclu, din lovitură liberă de la 30 m , central.
Apoi, în minutul 66, de-abia intrat în joc, Rusu trece de două ori pe lângă deschiderea scorului. Mai întâi șutează periculos de la 16 m, central dar portarul reține și apoi pătrunde în careu pe stânga , iar șutul deviat, este reținut de portar. În minutul 70, Sanoh forțează pe dreapta, pătrunde în careu și întoarce un balon pentru Toma, al cărui șut de la 16 m din poziție bună, este respins cu greu de portar. În minutul 73, Garutti trage și este puțin peste de la 18 m, după ce a urcat bine cu balonul la picior, iar în minutul 80 Sanoh preia în careu, întoarce un adverar și trage bine, dar mingea este respinsă în corner.
Mioveniul a obținut ceea ce și-a propus din acest meci, un punct, dar rămâne cu regretul să putea mai mult, adversarul de vineri, fiind unul de bătut.
CS Mioveni – FC Voluntari 0-0
⚽Mioveni: Dunca – Oancea, Scarlatache, Garutti, Iacob, Șerbănică (65 Burnea) – Toma (75 Cierpka), Panait – Buziuc (84 Tomczyk), Blănaru (65 Sanoh), Coșereanu (65 Rusu). Antrenor: Alexandru Pelici
⚽Voluntari: Popa – Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke, Miranda – Ion Gheorghe (Droppa), Fulop (60 Budescu), Vadin Rață – Nemec ( 70 Lopes). Antrenor: Liviu Ciobotariu
Arbitru: Sebastian Colțescu
⚽Cartonașe galbene: Șerbănică (35), Toma (55)

”Vrem să facem 30 de puncte”

Principalul Mioveniului, Alexandru Pelici are un nou targhet cu echipa, până la încheierea sezonului regular.
„Un punct pe care l-am obţinut la zestrea noastră, am atins obiectivul. Poate am fi reuşit mai mult dacă eram mai atenţi la ultima finalizare dar e bine şi aşa suntem în grafic aşteptam celelalte jocuri. Cred că şi noi şi cei de la Voluntari s-au mulţumit cu acest punct pentru că nici ei nu s-au mai descoperit, au preferat să rămână şi să atace pe atac rapid şi contraatac. Ne dorim să ajungem la 30 de puncte”, a declarat Pelici

”Nu am găsit culoarele spre poartă!”

Antrenorul ilfovenilor, Liviu Ciobotariu a explicat în câteva cuvinte, jocul slab făcut de Voluntari la Mioveni.
„Se aglomerează foarte mult, nu lasă spații, nu meritam mai mult. Un rezultat care, să spun așa, îl pun la pozitiv pentru că nu am primit gol și că am rămas neînvinși după 7-8 etape (n.r. 10 etape). Dar jocul nu m-a mulțumit, sincer. Nu știu dacă ne-am creat două situații de a marca. Sunt nemulțumit de joc, însă faptul că nu am primit gol și am scos un punct în deplasare sunt lucruri pozitive. N-am fost inspirați nici la ultima pasă, am încercat să jucăm mult în spatele apărării adverse, ceea ce este greșit, pentru că au apărare masivă. N-am avut foarte multe șanse, trebuia să jucăm mai mult între linii și să avem mobilitate. Nu am găsit culoarele spre poartă”, a declarat Ciobotariu. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.