Niciun jucător de la FC Argeș sau CS Mioveni, evidențiat

0
1

  • LPF a tras linie după etapa a 24-a



Ca de obicei, la finalul fiecarei etape din Liga 1, Liga Profesionistă de Fotbal trage linie și alăcătuiește mai multe topuri cu jucătorii care s-au evidențiat în runda respectivă.


În etapa recent încheiată în week-end nu a pătruns niciun jucător de la echipele FC Argeș sau CS Mioveni, deși acest lucru s-a întâmplat frecvent în ultima perioadă. Iar acest lucru s-a întâmplat, deși cele două echipe argeșene au înregistrat rezultate pozitive: FC Argeș a învins ultima clasată doar cu 1-0, iar CS Mioveni a remizat acasă, 0-0 cu locul 3, FC Voluntari. Din meciul de la Pitești a fost ales jucătorul partidei portarul Academicii, Ureche, iar din partida de la Mioveni cel mai bun om a fost ales căpitanul ilfovenilor, Armaș.

Cel mai bun unsprezece, sau echipa ideală a etapei a 24-a este următoarea:
PORTAR
Andrei Ureche (Academica / 23 de ani) – Deşi ilfovenii au pierdut, portarul grupării din Clinceni a avut 12 intervenţii prin care a făcut ca diferenţa de pe tabelă să fie doar de un gol.
FUNDAŞI
Cristian Manea (CFR Cluj / 24 de ani) – Evoluţie sigură în banda dre aptă. S-a aflat la meciul 150 în Liga 1.
Joyskim Dawa (FC Botoşani / 25 de ani) – A fost ca un zid în faţa adversarilor. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.
Igor Armaș (FC Voluntari / 34 de ani) – Din nou, căpitanul ilfovenilor a fost la înălţime. A câştigat majoritatea duelurilor cu jucătorii adverşi.
Petre Lucian Goge (Rapid / 30 de ani) – Utilizat în banda stângă, s-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor. A înscris pentru a doua oară în ediţia curentă.

MIJLOCAŞI
William Baeten (FC U Craiova 1948 / 25 de ani) – A înscris pentru a patraa oară în ediţia curentă, în care mai are şi trei pase decisive.
Alexandru Crețu (Universității Craiova / 29 de ani) – A dominat centrul terenului. A fost cel mai bun jucător al Universităţii în derby.
Mihai Lixandru (Gaz Metan / 20 de ani) – Tânărul mijlocaş al medieşenilor a făcut cel mai bun meci din scurta sa carieră în Liga 1, reuşind şi primul gol în principala competiţie internă.
ATACANŢI
David Miculescu (UTA Arad / 20 de ani) – Marea speranţă a arădenilor a ajuns la șapte reuşite în ediţia curentă, toate din acţiune, fiind golgheterul echipei.
Mihai Roman II (FC Botoşani / 29 de ani) – Croitoru a crezut în el, iar rezultatele încep să apară. A marcat în Liga 1 după 2 ani şi jumătate şi a oferit o pasă decisivă.
Jája Silva (FC Botoşani / 23 de ani) – A înscris primele lui goluri în Liga 1, unul dintre ele având şanse mari de a fi declarat „Golul etapei”.
ANTRENORUL ETAPEI
Emil Săndoi (Chindia / 56 de ani) – Conduşi excelent de pe bancă de fostul mare fundaş, Chindia a bifat un succes important în lupta pentru atingerea obiectivului.
Vedetele rundei
De asemenea, vedetele etapei, sau fotbaliştii evidenţiaţi în partidele etapei a 24-a:
⚽CS Mioveni – FC Voluntari 0 – 0, Igor Armaş (FC Voluntari)
⚽Gaz Metan Mediaş – FC Rapid 1923 1 – 1, Mihai Lixandru (Gaz Metan)
⚽UTA Arad – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1 – 0, Roger Rodrigues (UTA Arad)
⚽FCV Farul Constanţa – Chindia Târgovişte 0 – 1, Daniel Florea (Chindia )
⚽Universitatea Craiova – CFR Cluj 1 – 1, Gustavo (Universitatea Craiova)
⚽FC Argeş Piteşti – Academica Clinceni 1 – 0, Andrei Ureche (Academica)
⚽FCSB – FC U Craiova 1948 2 – 2, Robert Popa (FC U Craiova 1948)
⚽FC Botoşani – Dinamo 4 – 0, Mihai Roman II (FC Botoşani) S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.