Derby-ul Argeșului decis de un autogol!

0
0

  • FC Argeș – CS Mioveni 1-0(1-0) A marcat: Oancea(min.6 autogol)



FC Argeș a rămas în lupta pentru play-off după ce a câștigat derby-ul județean cu CS Mioveni. Alb-violeții s-au impus cu 1-0, diferența fiind făcută de autogolul lui Dorinel Oancea din minutul 6.


Piteștenii au deschis repede scorul în urma unui autogol al oaspeților. În minutul 6, Ișfan a pătruns în careu, a centrat, iar Dorinel Oancea și-a trimis mingea în proprie poartă. În primul mitan, Mioveniul a fost foarte aproape de a încasa un nou gol în urma unei faze destul de ”Cascadorii Râsului”. Portarul Popescu a încercat să repună rapid o lovitură din 6 metri, mingea l-a lovit pe Scarlatache și a intrat în poartă. Arbitrul Ovidiu Hațegan nu a validat reușita, motivând că balonul era încă în mișcare când a fost repus în joc de portarul Mioveniului. Alb-violeții au fost foarte aproape de a dubla avantajul pe tabelă, însă Iustin Popescu a respins in extremis șutul lui Șerban. Rusu și Oancea au fost foarte aproape de a restabili egalitatea până la pauză, însă Greab a reușit să închidă bine poarta. După revenirea de la cabine, Mioveniul a forțat pe faza ofensivă în încercarea de a restabili egalarea. Cea mai mare oportunitate a galben- verzilor de a restabili egalitatea a avut-o Scarlatache, însă acesta a trimis cu latul din câţiva metri în transversală din centrarea lui Buziuc. În urma acestui succes, FC Argeș a urcat pe locul 7, cu 38 de puncte, cu un punct mai puțin decât Universitatea Craiova şi Farul Constanţa, ocupantele locurile 5 și 6, care au însă un joc mai puţin. După eșecul din Trivale, CS Mioveni a rămas pe locul 12, cu 27 de puncte, cu unul mai mult decât FC U Craiova, ocupanta primului loc de baraj, care are însă un meci în minus.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Dobrsavlevici, Turda, Muşat – Işfan(min.62 Dumitru), Meza Colli, Şerban(min.62 Raynov), Tănase (min.85 Dumitrașcu) – Ganea(min.85 Arias), Fatai(min.30 Said).
Rezerve neutilizate: Croitoru, Viana, Boldor, Palic. Antrenor: Andrei Prepeliţă.
CS Mioveni: I. Popescu – Balaur(min.81 Tomzyc), Scarlatache, Garutti – Oancea(min.35 Rădescu), Toma, Panait(min.59 Dumitriu), Şerbănică(min.81 Burnea) – Sanoh(min.59 Blănaru), Rusu, Buziuc.
Rezerve neutilizate: Ducan, Iacob, Vereş, Dat. Antrenor: Alexandru Pelici.
Stadion: Nicolae Dobrin; Spectatori: 2.500
Cartonașe galbene: Said, Turda, Raynov / Toma, Oancea, Scarlatache, Rădescu
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad), A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Marchidanu Marius Cristian (Brăila).
Observator joc: Paul Cazan
Observator arbitri: Ioan Costin Toma
Cum s-a marcat golul:
Min.6: 1-0! Ișfan pătrunde pe dreapta, centrează în careu, iar Oancea deviază balonul în propria poartă. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.