Alte 6 padocuri pentru câini la Mioveni

0
0



În ultima săptămână lucrătorii de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au efectuat mai multe lucrări din sfera serviciilor de interes public. 


Astfel au continuat lucrările pentru amenajarea a încă 6 padocuri pentru a crea spații mai generoase pentru animalele cazate în adapostul de câini din oraș. Totodată au avut loc acțiuni preventive cu material antiderapant pe rețeaua de drumuri din aria administrativ teritorială a orașului Mioveni, în vederea menținerii în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț.
În plus, în vederea limitării efectelor pandemiei de COVID-19, au fost efectuate lucrări de dezinfecție la mai multe obiective de interes public precum Piața Agroalimentară Dacia, Policlinica Mioveni, căminul social precum și la sediul societății.
În urma solicitărilor primite prin dispecerat, echipele apă-canal au realizat 8 intervenții de urgență pentru decolmatarea canalelor colectoare/subsol inundat în diferite zone din oraș. În această perioadă au continuat lucrările de toaletare a arborilor și arbuștilor aflați pe domeniul public și privat al orașului Mioveni, acțiune ce se poate realiza numai în perioada de repaus vegetativ, respectiv 15 octombrie – 15 aprilie și greblarea spațiilor verzi.
În același timp s-a efectuat măturatul zilnic al carosabilului, trotuarelor, pieţelor, locurilor de parcare publice, colectarea deșeurilor stradale, acțiune care s-a realizat atât manual cât și cu ajutorul utilajelor pentru măturat, acolo unde este posibil. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.