Mercur găsit într-un bloc de la Câmpulung!

0

O cantitate mare de mercur a fost găsită în uscătoria unui bloc din Câmpulung. Un locatar care făcea curățenie a vrut să mute un sac. În sac erau mai multe sticle pline cu substanța periculoasă, iar un recipient s-a spart și mercurul a curs. La fața locului sunt pompieri, reprezentanți ai Gărzii de Mediu și polițiști, pentru a lua măsurile ce se impun. M.S. 

 

În seara zilei de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un locatar al unui bloc din același municipiu ar fi descoperit, în timp ce făcea ordine într-un spațiu comun al blocului, cu destinația de uscătorie, după ce a mutat un sac, că din acesta se scurge o substanță potențial periculoasă.

În urma sesizării, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au asigurat locația în cauză.

La fața locului s-au prezentat reprezentanți ai I.S.U. Argeș, precum și reprezentanți ai Gărzii de Mediu, pentru ridicarea în condiții de siguranță a substanței susceptibile a fi o substanță cu potențial toxic.

În cauză polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun, este anunțul făcut de reprezentanții IPJ Argeș cu privire la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.