Tot mai aproape de play-off!

0
0

  • Farul Constanța – FC Argeș 0-1(0-0) A marcat: Latovlevici(min.89)



FC Argeş a obţinut o victorie foarte importantă în lupta pentru play-off, în confruntarea de luni seară, din deplasare, cu Farul Constanța, una dintre contracandidatele la intrarea în Top 6. Piteștenii s-au impus cu 1-0, grație reușitei lui Iasmin Latovlevici din minutul 89.


Alb-violeții au făcut un joc foarte bun din punct de vedere tactic, apărarea piteșteană achitându-se cu brio de sarcinile trasate.
Antrenorul Andrei Prepeliță a mizat pe cartea contraatacului, încercând să surprindă defensiva marinarilor. În prima repriză, FC Argeș a pus în pericol poarta lui Aioani prin Raynov și Șerban, însă portarul Farului a reușit să respingă. Constănțenii au replicat prin Ciobanu. Piteștenii puteau intra în avantaj la cabine, însă Ghiță a respins șutul lui Said.
După pauză, Farul a forțat și mai mult desprinderea pe tabelă. Artean a șutat violent din afara careului, însă Greab a scos din vinclu. Portarul argeșean s-a remarcat și la șutul lui Adi Petre de lângă Tofan, fundașul alb-violet reușind să respingă cu capul din fața liniei porții.
FC Argeș a dat lovitura de grație cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar în urma unei faze fize.
Fundașul Iasmin Latovlevici a executat perfect o lovitură liberă de la 20 m, iar Aioani a fost nevoit să scoată mingea din plasă.
În urma acestui succes, alb-violeții se mențin pe locul 7, cu 41 de puncte, cu unul mai puțin decât Farul Constanța, ocupanta locului 6 ale ierarhiei.
Caseta tehnică:
Farul: Aioani – Dussaut(min.73 Boboc), Larie, Ghiţă, De Nooijer – Ciobanu, Artean, Grameni – Iancu(min.33 Purece – min.69 Moldoveanu), Betancor(min.46 Nedelcu), Omoh(min.46 Petre).
Rezerve neutilizate: Brănescu, Mladen, Rădăslăvescu, Borza. Antrenor: Gheorghe Hagi.
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Muşat(min.72 Viana) – Meza Colli, Raynov – Işfan(min.72 Dumitru), Şerban, Tănase(min.54 Latovlevici) – Said.
Rezerve neutilizate: Croitoru, Dumitrașcu, Boldor, Palic, Miguel, Arias. Antrenor: Andrei Prepeliță.
Cartonașe galbene: Purece, Artean, Larie / Turda, Meza Colli
Arbitru: Feșnic Horațiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Orbuleț Mircea (București)
Observatori: Vasile Bratu, Ion Ion.
Cum s-a marcat golul:
Min.89: 0-1! Latovlevici execută perfect o lovitură liberă de la 20 m și trimite în plasă! M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.