CFR-ist, mort la locul de muncă!

0Un angajat al CFR și-a pierdut ieri viața la locul de muncă. Bărbat de 49 de ani a acuzat o stare de rău, iar colegii au cerut ajutorul medicilor. Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă au intervenit pentru resuscitare bărbatului care a fost găsit în stop cardio-respirator în zona căii ferate din cartierul Prundu al municipiului Pitești. 


”În ziua de 23 februarie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost sesizați că, în urma intervenției unui echipaj medical în zona căii ferate din cartierul Prundu, pe raza municipiului Pitești, ca urmare a faptului că un bărbat a acuzat o stare de rău, au fost efectuate manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul celui în cauză. Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 49 de ani, din comuna Mădulari, județul Vâlcea, angajat al Secției de reparații linii Craiova, se afla în zona căii ferate împreună cu o echipă de lucru, efectuând lucrări pe tronsonul cuprins între stațiile Bradu Rafinărie și Golești.
În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, iar pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale” a precizat IPJ Argeș. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.