Rugăciunea celor mici, la Curtea de Argeș

0



Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul -Biroul de Cateheză a participat la o activitate educațional-catehetică despre rugăciune la Grădinița cu program normal ”Căsuța cu Povești” din municipiul Curtea de Argeș. 


Copiii cordonați de doamna profesoară Maria-Ramona Ciolpan au început ziua la grădiniță cu rostirea rugăciunii ”Tatăl nostru”.
Cei mici au spus fiecare cum și când se roagă alături de părinți sau bunici. Apoi au desenat și au colorat așa cum au simțit ei atmosfera de rugăciune cu îngerași. La activitate au participat Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul, care a adus binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, îndemnând copiii să se roage și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș. Întâlnirea este înscrisă în calendarul activităților educațional-catehetice eparhiale dedicate anului 2022 în Patriarhia Română ca ”Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului” și ”Anul comemorativ al sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț”. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.