Băut, a intrat cu mașina într-un cap de pod!

0



Un grav accident de circulație s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi în județul Argeș. În urma unui apel efectuat la numărul unic de urgență 112, pompierii de la Detașamentul Mioveni au intervenit în cazul unui eveniment rutier produs în localitatea Stâlpeni, în care un autoturism Mercedes s-a răsturnat în afara părții carosabile.  


În urma accidentului a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de 20 de ani, care prezenta leziuni la membrul inferior stâng și care a fost transportat la spital de către paramedicii SMURD pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite. La fața locului, a mai intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, care a asigurat măsurile specifice împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.

Alcolemie de 0,21mg/l

Din verificările ulterioare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a constatat că tânărul de 20 de ani, din Ștefănești, care circula dinspre Clung spre Pitești, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un cap de pod și s-a răsturnat. Andrei D. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal (vătămare corporală din culpă) M.D.