Doi şoferi argerşeni morţi în Belgia!

0



O tragedie petrecută în Belgia lovește două familii din Argeș. Doi șofer, unul din Băbana unul din Pitești au pierit pe autostrada E40 unde s-a ciocnit violent cu un alt camion. În urma impactului mașina în care se aflau cei doi argeșeni a lua foc. Cinci copii au rămas orfani de tată. 


Imaginile cutremurătoare au fost furnizate de publicaţia belgiană L avenir.net care relata: „ Un accident violent a avut loc între două camioane miercuri dimineață pe autostrada E40 spre Liège în Barchon. Două persoane au murit. Și autostrada a fost închisă de ore întregi. Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident care a avut loc pe direcția Aix-la-Chapelle spre Liège, lângă Barchon, cu puțin timp înainte de zona de odihnă de pe autostradă. Două camioane s-au ciocnit acolo. Potrivit primelor elemente ale pompierilor, o persoană a rămas blocată în vehiculul său. Dar rapid, bilanțul a crescut și două morți sunt de deplâns. În ceea ce privește circumstanțele, acestea nu sunt încă cunoscute în prezent. Ca măsură de siguranță și pentru a facilita munca serviciilor de urgență, autostrada este în continuare închisă la ieșirea Barchon. Blocajele de trafic se întorc cu câțiva kilometri. Rutele ocolitoare sunt în vigoare.”

„Era plecat să câştige un ban”

Ieri, vestea tristă a fost dată de primarul Bebe Ivan care a scris pe contul său de socializare: „Mă gândesc că nu suntem nemuritori, ne urâm frate cu frate, politica ne dezbinăm, războiul a început, oftez! Ieri (n.r miercuri) Într-un tragic accident de circulație cu TIR-ul În Belgia, consăteanul nostru Ciripan Viorel a decedat, la fel și colegul său din cartierul Prundu, era plecat să câştige un ban pentru cei doi copii minori, era şi tată şi mamă pentru aceştia ! Condoleanţe familiei, drum lin către ceruri prieten drag, anul acesta ai fi împlinit 40 ani!”

Copiii erau în grija tatălui

Cei doi şoferi argeşeni erau angajaţi la o firmă de transporturi din Piteşti. Maşina pe care o conduceau era încărcată cu haine. După impact a luat foc. Se pare că impactul ar fi fost provocat după ce autocamionul din Argeş a lovit celălalt camion. „ A plecat luni dimineaţă de acasă şi au intrat într-un alt camion. Erau amândoi şoferi profesionişti. Unul are doi copii şi altul trei copii, din câte am înţeles. A trimis Poliţia filmarea familiei”, a precizat Bebe Ivan contactat telefonic. Viorel Ciripan urma să împlinească 40 de ani la 1 august. Era divorţat iar cei doi copii ai săi, un băieţel elev în clasa I şi o fetiţă din clasa a V-a au rămas în grija lui. El era cel care muncea ca să îşi crească copiii şi să le asigure o educaţie şi un viitor sigur. Acum cei doi minori se află în grija bunicilor paterni. Se spune că după ce a aflat de moartea fiului său, mama lui Viorel Ciripan a intrat în stare de şoc, având nevoie de îngrijiri medicale. Primarul Bebe Ivan a mai spus că pentru a suporta șocul suferit de pierderea tatălui, vestea urma să le fie dată celor doi minori, ieri, de un psiholog care o să-i consilieze pe micuţi. Având în vedere că decesul celor doi conducători auto a avut loc într-o ţară străină, se spune că firma la care aveau contract de muncă se va ocupa de repatrierea trupurilor neînsufleţite. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.