• Liga 1, Etapa 27: FC Botoșani – CS Mioveni, duminică ora 15:30



CS Mioveni se află în fața celei mai lungi deplasări a sezonului! Echipa galben-verde va juca duminică după-amiază la Botoșani, la o distanță de aproape 600 km.


Meciul de duminică, de la 15:30, contează pentru etapa a 27-a a Ligii I, antepenultima a sezonului regular și va fi transmis în direct pe posturile TV, Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Înainte de acest meci, Mioveniul ocupă locul 12 în clasament, cu 28 de puncte, echipa lui Alexandru Pelici venind cu un moral bun, după remiza din etapa trecută cu FCSB. De partea cealaltă, Botoșaniul este pe 5 cu 45 de puncte și trebuie să își asigure locul de play-off.
Argeșenii au evoluat până acum, în acest campionat de 13 ori în deplasare, partide în care a învins de două ori (1-0 la Dinamo și 2-1 la Sepsi Sf Gheorghe), a remizat de 4 ori (1-1 la Clinceni, 0-0 la FC U Craiova, 0-0 la Chindia Târgoviște, 1-1 la Rapid) și a pierdut de 7 ori (0-1 la Mediaș, 0-4 la Voluntari, 0-3 la FCSB, 1-2 la Farul, 2-5 la U Craiova, 0-1 la CFR, 0-1 la FC Argeș), golaverajul afară fiind și el negativ 8-20. FC Botoșani are șie a 13 partide jucate acasă, în care a câștigat 6, a remizat în 5 și a pierdut două, cu un golaveraj 16-0. În tur, la Mioveni a fost egal, 1-1, după ce elevii lui Pelici au consu până în minutul 90 pe tabelă, fiind egalați din penalty.
În afară de meciul din tur, cele două echipe s-au mai întâlnit o dată, în 2015, în Cupa României, la Mioveni, atunci când moldovenii s-au impus cu 2-1. S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.