Alexandrui Vochin, campion național

0
0



Atletism

Cea de-a 40-a ediție a Campionatelor Naționale indoor – etapă finală și probe combinate, rezervată cadeților, s-a desfășurat sâmbătă și duminică (12-13 martie), în sala „Ioan Soter”, din cadrul CSNB „Lia Manoliu”. LPS Pitești a reușit să câștige o medalie de aur la această întrecere prin Alexandru Vochin care s-a impus în proba de 400 m, timpul înregistrat de atletul piteștean fiind 51,13 sec.
Judo
14 medalii la Cupa Miado’s
Sala Transilvania din Sibiu a găzduit week-endul trecut a VI-a ediție a Cupei Miado’s la judo. Sportivii legitimați la CSM Pitești au obținut rezultate foarte bune la această competiție. Locul I la Under 16 a fost obținut de Daliana Popescu(48 kg), David Ioniță(42 kg) și Rareș Neacșu(81 kg). La U14, prima poziție a fost adjudecată de Patricia Staicu(48 kg), Sara Diaconu(52 kg) și Răzvan Gărăgău(66 kg). La U16, locul II a fost obținut de Maria Iatagan(48 kg), iar la U14 și U12 de Patricia Olteanu(52 kg), Andrei Stan(42 kg) și Sophia Gărăgău(36 kg). Locul III a fost obținut la U14 de Maria Ene(+63 kg), Alin Tudor(34 kg) și Raoul Mandu(50 kg), iar la U12 de sportivul Anghelina Yanis(38 kg).
Handbal
Au învins liderul seriei
Handbaliștii de la CSU Pitești au obținut o victoprie foarte importantă în play-offul pentru promovarea în Liga Zimbrilor. Echipa pregătită de Titel Răduță și Alin Oprescu s-a impus cu 33-26 în confruntarea de acum câteva zile, de pe propriul teren, cu CSM Făgăraș, liderul seriei. Pentru CSU Piteşti au marcat Hodorog(7), Stan(6) Manole (5), Constantinescu şi Mărgărit(câte 4), David, Mihalache şi Niţu(câte 2), Costea(1). În urnma acestui succes, CSU Pitești ocupă locul 5, cu 7 puncte, adunate în cinci etape. În runda următoare, programată astăzi, de la ora 17.00, piteștenii vor întâlni în deplasare, pe CS Medgidia, ocupanta locului 7, formație care a adunat doar 3 puncte, în cele 5 etape jucate. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.