Au pierdut la un gol diferență!

0



Echipa de handbal feminin a CS Dacia Mioveni a pierdut la un gol diferență meciul de acasă, din Sala Sporturilor cu echipa de pe locul 6, Minaur Baia Mare.


Oaspetele au fost într-o formă mai bună în prima repriză, când ua condus permanent și s-au distanțat, la pauză la 17-13. În repriza secundă, argeșencele au revenit, au condus jocul și au reușit să fie la egalitate cu două minute înainte de final, 23-23. Minaur a înscris însă în ultimele 90 de secunde iar Dacia a ratat ultima aruncare a meciului cu câteva secunde înainte de final. După această înfrângere CS Dacia rămâne pe locul 12 cu 15 puncte, iar etapa următoare are meci la penultima clasată, Știința București. ”Handbalistele noastre au ridicat în picioare publicul în Sala Sporturilor Mioveni, arătând că o echipă mică poate juca de la egal la egal cu un nume mare al handbalului românesc. Am pierdut meciul la un gol, dar am câștigat respectul și admirația suporterilor, pentru care handbalistele noastre au ieșit ca niște învingătoare din teren” a declarat la finalul partidei directorul sportiv al gazdelor, Constantin Ciobanu.
DACIA MIOVENI – MINAUR BAIA MARE 23-24 (13-17)
Dacia: Ion, Polocoșer – Georgescu 11, Boian 4, Cîrjan 3, Vizuete 2, Nicolae 2, Beșleagă 1, Predoi, I. Ivan, Tomescu, A. Ivan, Lysewska. Antrenor: Goran Kurtes.
Minaur: Enache, Pandzic – Lavko 5, Petruș 4, Tănasie 3, Zych 3, Fujita 3, Severin 2, Cioca 2, Burlachenko 1, Polocoșer 1, de Souza. Antrenor: Raul Fotonea. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.